Hocam ben düz şekilde normal nasıl koymam gerektiyse öyle koydum braketleride takmıştım zaten onlara geçirmeye calışıyorum bastırıyorum ama olmuyor benim 1 tanesi zaten takma mekanizması çalışmıyor biri farklı biri farklı önce ben bastırıp takılabileni takmaya çalıştım olmadı dedim diğerini...
Takılmadı klipsleri takmaya çalıştım fan yukarıya kalktı birşeyi kırdımmı onu bile bilmiyorum halledemedim o fandaki kısım takılmıyor sinir geçirdim bir kısmını içeri takıyorum ses de gelmiyor takılmakla alakalı sert bastırıyorum diğer kısmı takılmıyor ya sabır dedim gittim eskisini taktım
Yaparım diyorumda elim korkak aman kırarım aman bozarım diye diye takamıyom yurtdışında yaşasam bu stres olmazdıda yaparım eninde sonunda ama yapamazsam akşama kadar heralde mahalle ayağa kalkar :d
Hocam aslında bak PC'ye sen takma ben riske girerim senin yerine ama klavye bende kalır olur mu seni düşünüyorum ondan dolayı virus eklemişlerdir falan PC'in çöp olmasın. Zaten çin ürünü patlar felan riske girme sen en iyisi bana kargola.
Merhaba ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum darkfreezer x123 prime b450m k ii ile uyumlu mu bir de kasam valor air rainbow rgb kasama sığarmı endişesi var aklımda. 600 tl bütçem var daha iyi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
ben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.