Arama sonuçları: *

• Users: xTalhax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

pin satın aldım ama kodlar felan gelmedi ve bunları nerden satabilirim.
  2. X

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

iyzico bakiyesini nasıl kullanılabilir.
  3. X

🔥İndirim ROYAL KLUDGE M3 PAW3950 8K Hz Wireless Mouse 2.088₺

Bunu almak istiyorum ama iyzico parolapara işi hala devam ediyor mu ediyorsa nasıl yapılıyor ucuza almak istiyorum
  4. X

Thermalright Assassin King 120 SE nasıl takılır

bu darkfreezer x123 den daha mı kolay takma konusunda darkfreezer x123 bana illet ettirdide bu nasıl hocam basit mi klips vs işi yok değil mi?
  5. X

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Hocam ben düz şekilde normal nasıl koymam gerektiyse öyle koydum braketleride takmıştım zaten onlara geçirmeye calışıyorum bastırıyorum ama olmuyor benim 1 tanesi zaten takma mekanizması çalışmıyor biri farklı biri farklı önce ben bastırıp takılabileni takmaya çalıştım olmadı dedim diğerini...
  6. X

Takılmadı klipsleri takmaya çalıştım fan yukarıya kalktı birşeyi kırdımmı onu bile bilmiyorum halledemedim o fandaki kısım takılmıyor sinir geçirdim bir kısmını içeri takıyorum ses de gelmiyor takılmakla alakalı sert bastırıyorum diğer kısmı takılmıyor ya sabır dedim gittim eskisini taktım
  7. X

Knk uzunluk yetmiyor zaten o klipslerin girmiyor brakete
  8. X

Kanka bu niye braketlerw takılmıyor klipsler kısa geliyor ne yapıcam
  9. X

bir şey sorcam hepsijet pazar günleride çalışıyor mu?
  10. X

Yaparım diyorumda elim korkak aman kırarım aman bozarım diye diye takamıyom yurtdışında yaşasam bu stres olmazdıda yaparım eninde sonunda ama yapamazsam akşama kadar heralde mahalle ayağa kalkar :d
  11. X

Desene bir yandan mutlu olcam bir yandan mahalle ayağa kalkacak diye takarken ettiğim laflardan Allah kurtarsın
  12. X

Aldım da takımı zor mu hayatımda hiç amd stok fanı çıkarmadım ve sogutucu fan takmadım
  13. X

Aula F75 Hakkında Bir Teori

Hocam aslında bak PC'ye sen takma ben riske girerim senin yerine ama klavye bende kalır olur mu seni düşünüyorum ondan dolayı virus eklemişlerdir falan PC'in çöp olmasın. Zaten çin ürünü patlar felan riske girme sen en iyisi bana kargola.
  14. X

Darkfreezer x123 nasıldır ve kasama sığarmı

Merhaba ryzen 5 5600 işlemci kullanıyorum darkfreezer x123 prime b450m k ii ile uyumlu mu bir de kasam valor air rainbow rgb kasama sığarmı endişesi var aklımda. 600 tl bütçem var daha iyi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
  15. X

🔥İndirim 🔥Thermal Grizzly Aeronaut 1gr Spatulalı Termal Macun 95TL🔥

paketinde daha açmadım o zaman kalsın sağolasın hocam
  16. X

ben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.
  17. X

X123 ü almayı düşünüyorum da onun termal macunu mu daha iyi olur thermal grizzly aeronaut mu
  18. X

mesela cs2 de stok fan ile 73 e çıkıyor ısı onla kaça düşer??
  19. X

iyi mi hocam fiyatına göre? daha da iyisi var mı yoksa 600-700 bandında
Geri