Arama sonuçları: *

• Users: TgyByrl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

1400 TL Fare tavsiyesi

AJ199 a sahibim gayet başarılı.
  2. T

Öneri Max 20k laptop önerisi

Casper marka laptoplardan uzak durmanı öneririm, Monsterında kullananlardan bildiğim kadarıyla Tulpar serisinin kasası güzel, MSI veya Asus ürünlerine göz atmanı öneririm.
  3. T

Yaşım 17 Boyum 173 Uzarmıyım?

Uzayabilir aile genetiğinin faktörü çok önemli, spora gidersen büyüme hormonunun artıcağından az da olsa bir faydası olabilir.
  4. T

🔥İndirim 🔥🔥 iBlancod YK830 1.408TL (TFT EKRAN+KNOB+TRIMODE) 🔥🔥

Panik yapma. Çok geç dönüyolar farkındayım ama dolandırılma gibi bir muhabbet söz konusu değil. Ben 14ünde vermistim anca kargoya verildi.
  5. T

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

mail ile mi iletmiştiniz tcyi, bende 14ünde sipariş ettim ama tık yok tcmi bile bugün istediler ondan önce iletmiştim halbuki. Birde önceki konuşmalarda da bahsedilen "closed the Turkish order channel" beni etkiler mi acaba, halbuki daha öncesinde siparişe vermiştim...
  6. T

🔥İndirim 🔥🔥 iBlancod YK830 1.408TL (TFT EKRAN+KNOB+TRIMODE) 🔥🔥

https://tr.aliexpress.com/item/1005005888941268.html?spm=a2g0o.order_detail.order_detail_item.4.3b291261pocFdy&gatewayAdapt=glo2tur hocam bu sitede ki switchler uyar dimi kesinlikle iBlancod YK830, downgrade olmaz dimi bu switchleri ? orjinal değil çünkü sanırsam anladığım kadarıyla. @freygasm
Geri