Arama sonuçları: *

1. Vita Es Morte

🔥İndirim Anker Q21i Kablosuz Kulaküstü Kulaklık 1.500 TL 🔥

H30i hocam, yazmış yazmışım.
  2. Vita Es Morte

Q30 kulağı içine almıyor, uzun kullanımda kulakta ağrı yapıyor. Q21i genel olarak ağır ama kulağı içine alıyor, kulağı rahatsız etmiyor.
  3. Vita Es Morte

Çocuklarım için 2 adet aldım geçen hafta. Tam F/P ürünü. Q10i takipte idim, bu gelince aldım geçtim. Model numarası q20i ile aynı. Ülkemize özel isim değiştirmişler sanırım. 2400 tl ye q20i yerine 1500 e q21i nc candır 😁
  4. Vita Es Morte

🔥İndirim Samsung Galaxy EI-T5600 SmartTag 2 499 TL🔥 🔥

iPhone için Air tag ve Apple sertifikalı muadilleri var. Daha başarılı, daha güvenilir ve daha sık konum veriyor. Bence Air tag ya da muadilini al. 1718348042 Ayrıca çocuk çantasına ya da alzheimerlı yakınınızın anahtarlığına takabilirsiniz.
  5. Vita Es Morte

❌İndirim Bitti! ZAMSUNG SMART TAG 500TL ÇÖKKKK

Hayır sadece Android 11 üstü Samsung cihazlardan takip edilebiliyor. Ayrıca sadece Samsung cihazlarla iletişim kurarak konum bildiriyor.
  6. Vita Es Morte

🔥İndirim Samsung Galaxy Smart Tag 2 500 TL

Hayır hocam, bildiğim kadarıyla sadece Samsung cihazlar üzerinden konum bilgisi alıyor. O yüzden AirTag veya Apple destekli muadillerini kullanmak daha mantıklı.
  7. Vita Es Morte

❌İndirim Bitti! Clash of Clans Bedava 300TL Oyun İçi Satın Alım

Tamam hocam çok teşekkürler.
  8. Vita Es Morte

Hocam herşeyi yaptım, aynı sorun bende de devam ediyor. Çözebildiniz mi siz?
  9. Vita Es Morte

Bende eve gidince alayım, teşekkürler ☺️
  10. Vita Es Morte

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL

https://www.epey.com/medya-oynatici/karsilastir/874766-906747/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen_next-start-4k/farklari/ Bence özellikleri neredeyse aynı. Mi kullanmadım. Ama kullanıncı yorumlarını okudum her iki cihazında almadan önce. Boşu boşuna 500 lira fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum.
  11. Vita Es Morte

NEXT SMART 4K ANDROİD TV BOX - AMAZON - 1549 TL

Streamcloud ve inatbox kurdum, 2009 model lcd tv android tv oldu. Nays kullanarak almıştım. Gayet memnunum.
  12. Vita Es Morte

🔥İndirim Çok ucuz Fiyata Android TV Box Buldum.

Şu cihaz peynir ekmek gibi gidiyor gördüğüm kadarıyla. Sarı sitede getirtip 4k-4,5k ya ilana koyanlar var. Link : 1.720,89TL 62%OFF | Magprojector projektör Hy300 4K Android 11 çift Wifi6 200 ANSI Allwinner H713 BT5.0 1080P 1280*720P ev sinema açık Projetor https://a.aliexpress.com/_oCZXDJ8
  13. Vita Es Morte

🔥İndirim Samsung 6 ay ücretsiz prime üyelik

Kullanmayan paylaşırsa sevinirim 🙏🏻☺️
  14. Vita Es Morte

🔥İndirim 🔥🔥AMAZON 200TL ALIŞVERİŞE 80TL İNDİRİM🔥🔥

Uygunmuşum 🤭 Teşekkürler 👏🏻
  15. Vita Es Morte

🔥İndirim PınarOnline Süt ve Şarküteri Ürünlerinde Sepette %20 İndirim!

%3,3 Tam yağlı süt piyasada tanesi 32~34 tl Ankara'da. Ben 28,50 tl'ye alıyorum tanesini. Burada indirimli olarak tanesi 36 tl'ye geliyor. O kadar indirimli işte 😀
  16. Vita Es Morte

❌İndirim Bitti! Teflon Kaplama ile Repel Şemsiye Windproof Seyahat Şemsiye (2 adet 571 TL)

Hocam kendimiz ve kayınvalide için 2 tane lazımdı, uzun zamandır alma niyetim vardı. Hatta geçen günlerde 20-30 tl daha ucuza gelmişti, premium alana kadar 1 stok kaldı ve almaktan vazgeçtim. Amazon un en çok satan ürünü indirime girdiği zamanlarda, genel olarak yorumlar iyi. Xixvon ve bu...
  17. Vita Es Morte

❌İndirim Bitti! Teflon Kaplama ile Repel Şemsiye Windproof Seyahat Şemsiye (2 adet 571 TL)

Ücretsiz 1 aylık Amazon Prime üyeliği açarsanız 400 TL üstüne kargo ödemeden 2 adet 571,10 TL ye geliyor. Tanesi 241,99 ama kargo ıvır zıvır eklenince 458,48 TL ye geliyor. O yüzden Amazon Prime üyeliği ile 2 tane almak mantıklı. İhtiyacı olan kaçırmasın bence. https://amzn.eu/d/7lEkADc
  18. Vita Es Morte

🔥İndirim Lenovo LOQ RTX4060 31,999₺'ye Düştü🔥

En son konusunu ben açmıştım hocam. Gelen yorumlarda ısınma ve işlemci sorunundan bahsediliyordu. Bu arada loq 33k ya almıştım. 32k mükemmel bence de.
  19. Vita Es Morte

🔥İndirim Lenovo RTX4060'lı Laptop 32,999₺🔥🔥

Aynen hocam. Ocak ayının 2. haftasından beri indirimde bu fiyattan satılıyor. Sürekli vardı stokta.
  20. Vita Es Morte

🔥İndirim Lenovo RTX4060'lı Laptop 32,999₺🔥🔥

Büyük oğlana aldık, kullanıyoruz, son derece memnunuz. Geçenlerde acer bir cihaz kafamı karıştırdı ama yorumlara bakınca iyi ki loq aldım dedim. Tam bir f/p ürünü 👍🏻
Geri