Arama sonuçları: *

• Users: Drago34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Mercusys MR70X Openwrt Kurulumu

Selamlar dostlarım. öncelikle internetim Türknet 50 Mbps Vdsl. Oyunlarda ping yani bufferbloat sorunu için openwrt kurmak için Mercusys Mr70x router satın aldım ve sorunsuz şekilde openwrtyi kurdum.kendi ana modemimde Zyxel VMG3312-B10B. Bu modemi köprü yani bridge moda aldım Kablomamda Zyxel...
  2. D

Msı rtx 3060 TI için işlemci önerisi

Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım Msı rtx 3060 Ti gaming x trio 8gb 3 fanlı. kran kartı linkim : https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-3060-ti-gaming-x-trio-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,938138293.html Bu kart için intel veya amd en çok uyumlu darboğaz olmadan işlemci ,anakart ,ve 32...
  3. D

VALORANT GİRİŞ GECİKMESİ H.K

Merhaba bugün pc ye 0 windows 10 kurdum. oyunu kurdum girdim gecikmeme bakmak istedim ve şok oldum. sınırsız sayı yazıyor resimi koyuyorum bu bir bug mu ?
  4. D

GPU CPU KULLANIMI SORUNU H.K

Hocam o lolde. nvidia ayarlari falan hepsi deafultta. Oyun ici fps 550 600. Fps yuksek aliyorum ama sorun var
  5. D

GPU CPU KULLANIMI SORUNU H.K

Arkadaşlar merhaba Güçlü pc toplayalım dedik oyunlar oynanmaz halde.Lole giriyorum minyona vurunca bile kasma hissi donma hissi. Valorant aynı sekilde oyle. Lolde gpu kullanimi 0 hep 1 bile olmuyor. format attım aynı.tüm driverleri bastan kurdum aynı.2 oyununda gpu cpu kullanimlarini eke...
  6. D

VALORANT PAKET KAYBI H.K

Merhaba Arkadaşlar Valorant'ta pingim 5 ama ağ sorunu yazıyor sağ üst köşede. Hata çıktığında paket kaybıma baktığımda %8 %10na kadar çıkıp 0'a düşüyor. Bu yüzden mermilerim gitmiyor çok etkiliyor oyunumu. Ping programında oyunun 2 IP adreslerini de test ettim testleri koyuyorum. Modem...
  7. D

G SYNC AÇMAK MI FPS SABİTLEMEK Mİ

Surekli 600 700 800 geziyor
  8. D

G SYNC AÇMAK MI FPS SABİTLEMEK Mİ

Arkadaşlar merhaba Monitörmde Gsync özelliği var ama bir konuda kafam karıştı.280 Hz monitöre sahibim. Valorant oynuyorum aldigim fps 650 750 800. Yırtılma yaşıyorum.V SYNC aciyorum ama cok gecikme yapiyor. G sync acinca Fps yide 280 ne sabitlemem gerekiyor mu ? Yani hem g sync acip hem fps mi...
  9. D

GPU CPU KULLANIMI H.K

Arkadaşlar merhaba sistemim çok güçlü bir sistem ama bu sistemin tadina bakamadim henuz. Oynadigim oyunun pc istekleri çok düşük. Gpu ve cpu kullanimlari fps paylasiyorum. Biri fps yi hz me sabitlenmis testi. Digeri fps siniri kaldirilmis. Ama gpu ve cpu kullanimim çok az degil mi ? Bu yuzden mi...
  10. D

V sync açtım fps sabitlenmiyor.

Arkadaşlar merhaba Sistemim iyi baya fps cok yuksek aliyorum. Monitorum 280 Hz. Vsync aciyorum fps yi sabitlemiyor neden ? Nvidia panelinden actim sabitlemedi. Oyun ici actim yine sabitlemedi. Msi afterden sabitliyorum o oluyor. Neden v syncler olmuyor ? Sistem 3060 Ekran karti Ryzen 5 7600x 32...
  11. D

Vsync fps olayı hakkında

Arkadaşlar merhaba vsync olayi fps ile monitor hz sini mi eşitliyor ? Benim monitörüm 280 Hz aldığım fps 400 civarı sistem canavar ama gel görki yırtılmalardan ateş edemiyorum bile. Şimdi bunu nvidia panelinden açarsam 280 ne eşitlicek mi fps yi
  12. D

Yardım DELL G2524 280 HZ MONİTÖR RESPONSE TİME AYARI HANGİSİ OLMALI ?

Hocam simdi bu monitor 0.5 ms bu 3 ayar neyin nesi ? Mesela en yuksege alinca 0.5 ms kac oluyor
  13. D

Ufo testi tam sağlikli nasil yaparim cep telefonundan video mu cekmem lazim yoksa print tusuysa ss mi ?
  14. D

Arkadaşlar merhaba https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-dell-g2524h-25-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,318068830.html bu monitorü aldım mod ayarlarını yaptım. Fps rekabetci oyunlari oynuyorum Response time ayarini hangisini yapmam gerekiyor ? FAST - SÜPER FAST - EXCELE
Geri