Arama sonuçları: *

• Users: Gripex90x
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Gripex90x

80K 250cc üstü motor önerisi.

sayılır istanbul yolları epey kötü ve trafik çok fazla senin yerin de güzel
  2. Gripex90x

knka istanbuldayım ben senin yer neresi
  3. Gripex90x

knka bende de ehliyet yok ev iş pek dolaşmiyorum 2 - 3 ay sonra alcam bemde inşallah bende senin gibi yapacaktım ama bilgisayar topladım mecbur lazımdı birde kış geliyor o yüzden pek kendimi zorlamak istemiyorum ama arada'da bi motor olsa'da gece gazlasam diyorum veya haftasonu hafiften uzun yol
  4. Gripex90x

knk aynı durumlayız seninle kask mont eldiven scorpion exo 520 knox eldivenler mevcut var bende de 125lik scooter var diye kask eldiven takıyorum tek ehliyet var mıydı bu arada birde motorunu satıp para ekleyip mi alacaksın nk 250 2022 model önerebilirim nispeten en sorunsuz modeli 100 bine...
  5. Gripex90x

hocam bajaj pulsar n160 öneririm bir miktar pesinat verip geri kalanı taksit yaptıra bilirsiniz ne kadar oldugunu hatırlamıyorum bu arada ekipmanlarınız tam mı en azından bot mont eldiven ve ayakkabı
  6. Gripex90x

Yardım 6000 TL Oyuncu koltuğu önerisi

Hawk Gaming Chair Fame Gold aldım memnunum suanlık öneririm renk dolayısıyla fiyat farkı oluyor ama 6500tl alabildigin 2 3 renk var
  7. Gripex90x

Çözüldü✓ 1000-3000 TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

hocam g502 öneririm kesinlikle g502 kda desenlisi var beyaz gerçekten güzel gözüküyor performans başarılı gayet
  8. Gripex90x

30-40 bin lira bandında sistem

gamegaraj sistem önerilmiş ancak bu kasaları ben önermiyorum dış kasa dandik güç kaynağı dandik anakart dandik ram ssd dandik ekran kartı inno marka fena değil soğutması nasıldır bilemem bu yüzden ryzen 5 5600 ve 4060ti sistem kaliteli malzemeler ile topladım aynı paraya denk geldi
  9. Gripex90x

Yardım Bu sisteme kasa önerebilir misiniz?

knka vatana üye ol sepete at bu fiyattan alabiliyosun
  10. Gripex90x

Çözüldü✓ i5 12th işlemci Çekirdeği Çok Isınıyor

knk i5 12400f evet ısınıyor ama çok ya montaj 'da sıkıntı var bazen altında'ki şeffaf korumayı kaldırmıyorlar ya da bunlar genel'de 3 pinli oluyor ve termal macunları aşırı dandik tavsiyem bir tane yeni kule tipi soğutucu alman Arctic Freezer 34 eSports DUO alman bütçen yok ise thermalright 2...
  11. Gripex90x

Yardım Bu sisteme kasa önerebilir misiniz?

knka dış kasa'da görünüme çok önem veriyorum ve tabi'ki ısınmasını da istemem bir kaç model önereceğim öncelikle msi mag pano vatan'da 3155tl m100r modeli çok güzel sistemin içinde küçük kalabilir ama ömürlük kasa sıvı soğutma alınca da kasa tamam 2. kasa asus a21 plus buda güzel mesh kasa sorun...
  12. Gripex90x

Hepsiburada hazır sistem alınır mı ?

knka normal'de pek forumlar'da takılan ve cevap veren biri değilim ama toplu almak elbette uyguna geliyor ancak hep markalar'dan kırpılıyor eğer acelen yoksa kesinlikle indirimler'den tek tek al bi tık pahalı gibi gelebilir ama sistemin sağlam olur amazon indirimleri bitmeden tek tek topladık...
  13. Gripex90x

League of Legends Sömestr Topluluk Turnuvası 22.500 tl

arkadaşlar League of Legends Sömestr Topluluk Turnuvası var 31 ocak saat 19:00 de 1 ci olan takıma 22.500 tl veriliyor 5 kişi arasında paylaşıyor 2. 16.250 3. 11.250 4. 7500 5-6-7-8. takımlarada 5000 bin tl veriliyor kısaca adam arıyorum veya da takım arıyorum zümrüt ligim ancak önce ki sezon...
Geri