Arama sonuçları: *

• Users: Attalos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Monitörümde IPS Glow miktari

çok rahatsız etmiyorsa seni kullan böyle benim kullandığım monitörde de var şuan ben alıştım artık ve sadece siyah arkaplanda belli oluyor. İPS panellerin üretimi kaynaklı bişey zaten servis de buna bişey yapamaz.
  2. A

Yardım Monitörden anlayan birisi lazım...

Dell G3223D'yi 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum zaten yorumlarına bakarsan anlarsın. Servis konusunda da Dell çok iyi zaten. Gönül rahatlığı ile alabilirsin dostum :)
  3. A

Çözüldü✓ 2K Oyuncu monitörü önerisi?

dostum eğer monitörün ips panel ise ve görüş açını değiştirdiğinde değişiklik oluyorsa bu gayet normal bir durum İPS panellerin üretimi kaynaklı olan bir durum yani her İPS monitör de oluyor benimkinde de var bu her monitörde ama az ama çok oluyor bu da biraz şansa bağlı sendeki biraz fazla...
  4. A

DellG3223D monitördeki ıps ışık sızması -glow

yok rahatsız etmiyor aslında çok öyle ilk başlarda kafama takılıyordu da bazen görünce yine aklıma geliyor işte öyle yoksa genel olarak monitörden çok memnunum yani DELL bu işte kendisini kanıtlamış zaten daha önce de İPS panelli monitör kullanmıştım ama bunlara hiç dikkat etmemiştim belki de...
  5. A

valla çekmeye çalıştım da fotoğrafta belli olmuyor malesef denedim de çekmeyi böyle hani bulutlanma derler ya öyle bişey gibi ama değil gibi de belki de ışık yansıması yüzünden öyle geliyor olabilir bilemedim valla monitör tozlanır da hani lekeler oluşur ya onun gibi bişey sanki
  6. A

Bir de sana bişey daha soracam karanlık ortamda bakarken böyle ekranda sanki böyle izler varmış gibi bişeyler görüyormusun ?
  7. A

bende bugün düşündüm acaba garanti ile iletişime geçeyim mi diye de uğraştırırlar diye düşündüm bide diğer gelecek olan monitörün de nasıl çıkacağı belli olmayacak öyle de bişey var. Dediğin gibi bu İPS monitörler genelde böyle oluyor. İps Glow bende sadece sağ alt tarafta var monitöre sol...
  8. A

Merhabalar dostum bende de bu monitörden var seninkine benzer durumlar mevcut çok yüksek parlaklıklarda karanlık arka plan ve karanlık ortamda senin monitörünün son durumunu nedir acaba değiştirmeye gittin mi yoksa öyle kullanmaya devam ediyormusun acaba ?
Geri