Arama sonuçları: *

• Users: SalihEmin
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Sizce takas mantikli mi

Benim 2.5 yillik bir sistemim var rtx 3016 12 gb ryzen 5 5600g li okul icin artik bir laptopa ihtiyac duyuyorum ve bana gecen gun asus tuf f15 rtx 3050 modeli + 1500 tl teklifi gelsi 4 ayda garantisi kalmis sizce mantiklimi serviste 8 gb ram i 16 gb a cikartmis emin olamadim mantikli olup...
  2. S

Okul için laptop önerisi

Yurda gideceğim bu yüzden bir laptop almak istiyorum bütçem 20 - 30 arası hem ders için hem de arada bir rekabetci oyunlar için önerirseniz teşekkür ederim 2, el de olur sıfır olmasına gerek yok .
  3. S

Monitör Önerisi Acil

Öneren herkese teşekkür ederim
  4. S

Monitör Önerisi Acil

Sistem 3060 12 gb ryzen 5 5600 g 24 inc kullaniyodum olu piksel sorunuyla karsilastim 24 un altini cok istemem
  5. S

Monitör Önerisi Acil

1080 knk 2
  6. S

Monitör Önerisi Acil

2.5 - 4.5 arasi oyuncu monitoru ariyorum 0 2.el farketmez tavsiyelerinizi bekliyorum hem rekabetci oyunlar icin hem dizi film icin kullanacağım
  7. S

Bilgisayarimin ekraninda bir anda çizgiler çıktı

Bilgisayati baska bir monitorle test ettim sorun cikmadi sorun monitorde tamir nasil nerede tamir ettirebilirim
  8. S

arada ekran bi anda normale donuyor bu arada benchmarkt tan %66 aldib2 yil once aldim hic macun vs kullanmadim bu yuzden boyle olmus olabilir mi
  9. S

Benim ekran kartim 3060 12 gb islemci ryzen 5 5600 g iken burada ekran kartini ryzen 5 5600g gosteriyor bu normal mi
  10. S

1737526892 Kanka 2d testi ne acaba
  11. S

Tamamdir yine de tesekkurler
  12. S

Driverlarla fln cozulmez direkr mekanik mi
  13. S

Dün aksam oyun indirmek icin pc yi acik birakmistim sabah uyandigimda bu hale gelmis hicbir fiziki darbe vs almadi moniyor birde dun 16 17 saat araliksiz aktif olarak kullandim sorun ne olabilir
  14. S

Yardım 35000 e gaming laptop önerisi

knk link atabilir misin
  15. S

Yardım 35000 e gaming laptop önerisi

Arkadaşlar 35000 lik bir bütçem var laptop için malesef 1 tl bile üstüne çıkamıyorum . Şu anda şunu almayı planlıyorum https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v23-3-4/
  16. S

En İyi Final Sahnesine Sahip Oyunlar

Ben de undertale diyeyim ama oyunu 2. Kere bitirilince ortaya cikan son bilen bilir
  17. S

İlk ekran kartınız hangi marka-model❓️

Rx 580
Geri