Arama sonuçları: *

• Users: PatikliHero
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Yardım 🧊 İşlemcim Neden Buz Gibi? 🧊

Kullandığın şekilde işlemcinin performansının büyük bölümü kullanılmıyor zaten, o yüzden sıcaklıklar düşük. Aynı işlemciyi 4.75 ghzde çalıştırıyorum 95-100w arasında güç çekiyor 240mm sıvı soğutma ile 65 dereceyi geçmiyor. Turbo frekansları ve pbo yu aç bi kendine gelsin. Isınmasından bu kadar...
  2. P

30fps den sıkıldım bütçem 25-30k

Yukarıda atılan linkteki 7500f ile 4060ti lı kasa oldukça iyi. 5600 lü versiyonunu neredeyse aynı fiyata almıştım şimdi görünce aldığım kasadan soğumadım değil :) düzenleme; linkteki düz 4060 mış 4060ti olarak güncellemen çok daha iyi olacaktır
  3. P

Çözüldü✓ İptal konu

Herhangi bir dolandırıcılık veya hırsızlık olayı görmedim verilen bilgilerde. Onboard ram zaten anakarta lehimli ve sırf 4gb onboard ram için uğraşıp sökecek kişi olacağını sanmıyorum. Zaten bunları yapabilen birisinin elinde güzel ekipmanları ve teknik bilgisi ortalamanın üstünde olması...
  4. P

Çözüldü✓ RYZEN 5 5600 sarmamaya başladı yenisi lazım

Hazır sıvı soğutmanda varken tatlı bir o/c fps dalgalanmasının önüne geçer. Aynı işlemci ile voltaj arttırmadan 4.6 ghzde 500 civarı fps dropsuz alabiliyorum. Normalde işlemci frekansı devamlı olarak değiştiği için fps dalgalanmaları olabiliyor ama o/c yapıldığında devamlı aynı frekansta kaldığı...
  5. P

2k monitör önerisi 8000tl

Dragos Edgeless GP-F28UHD ve Rampange prime pr27r165q yakın zamanda kullandığım 2 monitör. Dragos 2k 144 Hz ve 4k 60hz görüntü verebiliyor. Oyun için düşünüyorsan rampage yi önerebilirim 2k 165hz daha akıcı. İkiside ortalama 6.500 fiyat bandında geziyor
  6. P

RX 6800 ve R5 5600X Takılma Olayı Olumsuz Sonuçlandı!(Pazartesi Olayı)

Sistemde değişmeyen, denemediğin parça kalmamış gibi. Son olarak ssd veya hdd de bir sorun olabilir. Varsa elinde veya çevrende sorunsuz olduğundan emin olduğun bir disk tek başına takıp temiz kurulum yaparak test edebilir misin. Bir tek diski kontrol etmemişsin sanırım
Geri