Arama sonuçları: *

• Users: Rage
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

LOL Bilen bi arkadaş bakabilirmi

O yandaki sikinleri sağ tıklayıp bozdurabilirsin janna kostümünü beğendiysen açablirisin o şekilde
  2. R

direk skin o turuncu öz verip açabiliyosun
  3. R

Kankam yeni başlamışsın galiba skinler yetenek animasyonlarınıda değiştiriyor
  4. R

Anakart Metal Teması

https://www.itopya.com/thermaltake-h570-tg-750w-80-argb-usb-32-e-atx-mid-tower-kasa_u23424 Thermaltake linkteki kasanın üstünde gelen psu Dediğini az önce yaptım bu arada meraktan soruyorum ne faydası var onun
  5. R

Anakart Metal Teması

Kısa devre oldumu olmadımı bilmiyorum ama bıçak değdiği anda kontrol edilmeyen fanlar deli gibi döndü ve duman çıkmış olabilir hızlı müdahale edip kapattım pcyi şuan sorun yok fps ve sıcaklık değerlerim normal benchmark testleride normal umarım sıkıntı çıkmaz ilerleyen dönemlerde ben asgari...
  6. R

Anakart Metal Teması

Haklısın reis pc yi kapattığımda ilk iş çıkartcam onu kısa devre riskine girmeye değmez
  7. R

bu fiyata daha iyisi var mıdır

https://www.itopya.com/planet-axisintel-core-i5-12400fasus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ss_h24875 üzerine biraz daha ekleyip bunu almanı öneririm hem i5.12400f gelen yanıtlardaki sistemlerdeki işlemcilerden çok daha güçlü bir işleci hemde ekran kartı asus dual serisi...
  8. R

Anakart Metal Teması

düşmesi tabii ki sıkıntı olur ama benim yanlışlıkla yaptığım ufak temas beni çok korkuttu bu arada ekran kartım asus RTX 4070 dual nispeten hafif bir ekran kartı yamulma ihtimali pek olcağını sanmıyorum
  9. R

Anakart Metal Teması

Onuda işe veya okula giderken indirmeye bıraksan gelene kadar iner sanırım ortalama bi internetin varsa
  10. R

Anakart Metal Teması

Kankam windows un orjinalse önemli şeyleri yandeks mega gibi bi yere yedekleyip rufus üzerinden usb ye windows un güncel sürümünü atıp temiz bi format sonrasında usbden yüklemeyi deneyebilirsin Benim orjinal değildi ama öyle yapmıştım eski pcde
  11. R

Kaza tespit tutanağına nasıl itiraz edilir?

Demek istediğim ehliyet olmadanda suçsuz çıkabiliyosun dosyadan ne kadar yasalara aykırı olsada
  12. R

Redmi note 8 şarj cihazı

Kankam aynı telefon aynı problem bende vardı şuan valide hanım sıkıntısız kullanıyor marka farketmeksizin orjinal şarj aletlerini kullan her zaman ve güvendiğin bi telefoncuya götürüp temizlet zaten şarj soketinde sorun varsa sana sorar değiştireyimmi diye onda problem varsa temizlik geçici...
  13. R

Kaza tespit tutanağına nasıl itiraz edilir?

Reis benzer bi olay başıma geldi ada etrafından dönerken hızım 30 falandı max sinyalimi vermiştim dönüyodum kadının birisi 50 ile falan arkadan yapıştırdı bana ehliyetim olmadığı için tüm suç bende olcak sanıyodum kadının kocası albaymış falan tehdit ettiler bayağ sonra trafik polisleri geldi...
  14. R

Anakart Metal Teması

Hangi Soruya el atalım :)
  15. R

Anakart Metal Teması

Geçmiş olsun reis benimkide sorun çıkarmaz inşallah malum tc şartlarında zor pc toplamak yükseltmek
  16. R

Anakart Metal Teması

Zaten planım bu değildi ama başıma gelen olaydan bu şekilde konumlandırdım uzun vadede sorun yaratırmı acaba o beni korkutuyor
  17. R

Anakart Metal Teması

1706114154 Şuan bu şekilde ekran kartının üzerine koydum yakıştı gibi 1706114636 Değdiği kısımda burasıydı ya en köşe yada ordaki pinler endişeden dikkat edemedim
  18. R

Anakart Metal Teması

bişeyler kısa devre yapmış olabilirmi veya uzun vadede bu olay kendini belli eder mi? onu soruyorum
  19. R

Anakart Metal Teması

Yeni topladığım rtx4070 asus b660mk d4 i5.12400f sistemimin içine daha güzel gözükmesi için çelik özel üretim stiletto çakı koymaya çalıştım anakarta temas etti bios üzerinden kontrol edilmeyen kontrolcüye bağlı fanlar deli gibi dönmeye başladı kasa fanları ve sıvı soğutma fanları dumanda çıkmış...
Geri