Arama sonuçları: *

• Users: metinguven
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Asus XG27AQWMG Proximity Sensör( Yakınlık sensörü) Kararsızlığı

Herkese merhabalar monitörü yeni satın aldım. Panel kalitesi 280hz olması grey banding vs bunlar beni tatmin etti fakat merak ettiğim şu yakınlık sensörü beni görüyor 67cm olarak belirliyor fakat 2 metre kadar geriye gittiğimde kapanmıyor. Firmware sürümü MCM104. 60-90-120 cm de de bu sorun var...
  2. M

20k'ya bu oled monitör alınır mı?

Ya hocam ben tandem woled olarak Gigabyte ın mo27q28g modelini kullandım ekran kalitesi bana muazzam geldi hatta lg gx7 480hz OLED monitörden daha parlak daha canlı geldi. Bu [H3 id='XG27AQWMG+modeli+de+tandem+ise+panelde+de+sorun+yoksa+kullanlr+ya.']XG27AQWMG modeli de tandem ise panelde de...
  3. M

Vallahi az önce buna bakıyordum. Alıyorum hocam bunu ya yeter bu kadar karmaşa. Ayrıca bu kadar şeyi nasıl biliyon valla helal olsun monitör adam😀
  4. M

Hocam bize 27 yetiyor, lg 480hz tadını aldıktan sonra daha düşük bişey alasım yok asus 500hz oled e bakıyorum 47-48k Asus 240 hz olede bakıyorum 27k XG27AQDMGR diye geçiyor model numarası ama gen2 mi gen3 mü bilmiyorum değer mi değmez mi
  5. M

7800x3d+5070Ti ve Ps5 Pro için Monitör önerisi

özür dileyerek bilmediğimden soruyorum Edge lit ips ne demek ?
  6. M

Tercih etmiyorum ama alacağın maks ips de budur diyorsun yani hocam
  7. M

Valla hocam çok mantıklı mini led ancak 4k gereksiz bana 2k yeter ve 160 hz düşük. cs2 , forza tarzı hızlı oyunlar için en az 300+ hz olması tercihim.
  8. M

Aman aman hiç yaklaşmam asus a o halde. Msi bi araştırayım. Peki ips önerin var mı tayfun hocam
  9. M

Asusla çok bir fiyat farkı yok, bir de bu msi olsun Gigabyte olsun bunların yetkili servisi Servispoint o yüzden de alasım yok bu markaları
  10. M

Gigabyte MO27Q28G modelini almıştım en başta, ekran paneli ile kasa ayrılınca zor bela iade ettim, servis sürecinde LG nin GX7 480hz olan oled modelini almıştım Gigabyte serviste sorun yok ürünü size gönderiyoruz demeleri üzerine LG yi de mecburen iade ettim, velhasıl şu an hiç bir monitör yok...
  11. M

Çözüldü✓ Gigabyte MO27Q28G İncehesap ve ServisPoint Tecrübesizliği

Hocam konuya güncelleme yapmak istiyorum. Servis ürünün çektiğim videolarını istedi. İzler izlemez ürünü tekrar servise aldı ve bugün sabah ürün teslim oldu akşam üstü de iade/değişim raporu verildi.
  12. M

Çok haklısınız hocam zaten ürün bana geldiğinde tekrar video çekeceğim şayet servis yapıştırıcı kullanıp da düzeltmişse bile onu ispat edip tüketici heyetine başvurumu avukatım aracılığıyla elbette yapacağım ve bu süreçte ürünü asla kullanmayacağım zaten çalışma saati bellidir 18 günde yanlışım...
  13. M

İnanın aynı şüphe bende de var monitör maalesef 2-3 gün sonra elime geçecek ve bunu ben videolu bir şekilde açacağım. Gelsin göreceğiz ama asla kullanmam bu monitörü bu dk dan sonra 1771408548 Yapacak çok şey var ancak kulak arkası yapıyor fimalar. Biz de bunların saçmalıklarını paylaşıyoruz ki...
  14. M

Thh nedir ilk defa duyuyorum, ancak bu monitörü kullanmak istemiyorum. Servisin bana dediği monitör ekranı çerçeveye sonradan yerleştirilmiş dolayısıyla çerçeve etrafında boşluk olması normaldir ancak ben çerçeve etrafı boşluktan bahsetyorum ekran ile çerçeve arasında boşluk var yani panel...
  15. M

Sızma ölü piksel yok ancak hareketli ise neden 4 köşesi değil de sadece sağ alt ve sol alt köşeleri hareketli? Bu bariz kalite kontrol hatası elbette bi problem yok ürünün görüntü kalitesinde ama neden böyle bir sorun olsun? Yarın öbür gün açık olan sağ alt panel arasındaki yapışkanlardan...
  16. M

Herkese merhabalar bu markayı ve bu mağazayı neden tercih etmemelisiniz konu sonunda siz karar verin lütfen. 18 günlük kullandığım monitörün ekran panelinin çerçeveden kasasından ayrıldığını fark ettim. Videoları lütfen izleyip yanlışım var ise düzeltin beni. 9 şubatta kargoya verdiğim ürün...
  17. M

Gigabyte MO27Q28G 4.Nesil Tandem Oled Monitör Kullananlar Topluluğu

İade olur mu bilmiyorum ama her halükarda ben uğraşırım bunlarla. LG ultragear gx7 27 inç 480hz oled siparişi verdim umarım bu üründen de pişman olmam
  18. M

Şöyle yükledim videoya mutlaka bakmanızı istiyorum herkes baksın. Panel çerçeveden ayrılmış bence mat kaplama değil bu hareket eden. Ayrıca ürünü satın aldığım yere gönderdim. İade edecek gibiler inanın artık midem bulandı bu markadan
  19. M

Monitörü alalı yaklaşık 20 gün olacak, bugün ekranı bi sileyim dedim hafif nemli mikrofiber bezle, ekranın sağ ve sol alt köşeleri kasadan ayrılmıştı hafif bastırınca yapışıyor ama sonra cızırtı ede ede ayrılıyor sizce ne yapabilirim?
Geri