Arama sonuçları: *

• Users: zaxirol
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Z

17 mayista aldigim spotify premium üyeliğim bu sabah itibariyle kullanilmiyor

Aile paketiydi.sorunsuz bir sekilde kullaniyorduk bu sabah muzik calarken bir anda reklam girdi ve uygulamaya girdigimde uyeligimin ucretsiz uyelik oldugunu gordum.benden tekrar uye olmami istiyor.daha once basina gelen ya da tavsiyesi olanlar varsa sevinirim
  2. Z

128 gb tablet uni icin yeterlimi

O modeli dusunuyorum bende suan 128 ve 256 arasinda 5 bin lira fark var kararsiz kaldim
  3. Z

128 gb tablet uni icin yeterlimi

Onumuzdeki yıl yksye girecegim hem sınava calısmak icin hemde unide kullanmak icin ipad alacagim oyun oynayacagimi dusunmuyorum 128 gb yeterli midir yoksa butceyi zorlayip 256 mi almaliyim
  4. Z

30-32 k hazır sistem önerisi

Malum kış ayındayız çok ısınmaz yaza dogru da güzel bi sogutucu takılabilir bence
  5. Z

Yardım ekran kartima boyle birsey olmus anlayamadim sorun ne olabilir ne yapmaliyim

Sanirim ekran kartinin yamuk durmasından sikayetci kartı çıkarıp anakart soketine tam oturtmasını ve kasa arkasi vidalari kontrol etmesini soyledim yarin bakacak yardimlariniz icin tesekkur ederim iyi geceler
  6. Z

Yardım ekran kartima boyle birsey olmus anlayamadim sorun ne olabilir ne yapmaliyim

Hocam yarin arkadas pcyi aldigi bilgisayarciya soracak fotograftan bende bisey anlayamadım
  7. Z

Kanka arkadasın kasası elimde bu foto var kaymiş sanırım ama neden olabilir internette hic benzer bi durum gormedim suana kadar
Geri