Arama sonuçları: *

• Users: Ozgurm
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Steam hesabımı nasıl satarım

4 bın lıraya yakın yatırdım ama cogu benım pek bılmememden kaynaklı daha da ucuzladı sonradan bu onemlı degıl ama ben hesabımı satmak ıstıyorum nasıl satarım SteamDB en dusuk fıyatlardan 101 dolar gosterıyor tabı bu kadar etmeyecegını bılıyorum ama hesabı ucuza da olsa satmak ıstıyorum.
  2. O

İşlemci limiti kendilliğinden kalkıyor

G-helper ile watt sınırı koyuyorum oyundayken bir anda kendiliğinden kalkıyor limit neden acaba windows arka planda g helperi mi kısıtlıyor ne oluyor anlamadım
  3. O

RAM KULLANIMI NEDEN DÜŞÜK

ekran kartını nvdia uygulamasından kurdum pcyi ilk açtıgımdada bios güncellemesi yapmıştı win update dokunmadım o yüzden 1728663623 peki bildiğin başka ram kontrol etme uygulaması var mı bakayım ordan belki görev yöneticisi yanlış gösteriyordur
  4. O

ghelper kullanıyorum sürücüleri ve biosu win update yapmıyor mu
  5. O

evet 15.2 kullanılabilir yazıyor 16gb olarak gözüküyor cpu-z ve aidadan baktıgımdada gözüküyordu 16 diye boşta 5 kullanıyor ve yuzde 34 falan gozukuyor
  6. O

aldıgım ram ile sistem rami aynı tamamen marka cl mhz falan sadece biri 5 hafta sonra cıkmıs
  7. O

7735 HS 4050 16 GB RAM 2 TANE 8 GB BİRİNİ BUGÜN TAKTIM VE BANA SAÇMA GELEN BOSTA 5 GB KULLANIYOR 3 GB OYUN DESEK %50LERDE BİR RAM KULLANIMI OLMASI GEREKİRKEN %65 KULLANIYOR COK FPS DROP YIYORUM OYUNDA
  8. O

16 GB RAM VAR YENI BUGUN YUKSELTTIM CS2 DE 2.5 GB FORTNİTEDA İSE 3 GB RAM KULLANDIGI GOZUKUYOR FORTNITEDA FULL FPS DROP YIYORUM BU YUZDEN MI DIGER KANALLARDA 11 GB FALAN TUKETIYOR
  9. O

RAMİM DUAL Mİ NASIL ANLARIM

10. O

Teşekkürler size başka bir şey soracağım 2 tane ram slotu oldugu halde aidadan ramlere baktıgımda quad gözüküyor cpu-z de ise 4carpı32 gozukuyor
  11. O

ANAKART 2 SLOT OLDUGU HALDE QUAD GÖZÜKÜYOR

LAPTOPUMDA 2 RAM SLOTU VAR ASUS TUF A 15 AMA QUAD GÖZÜKÜYOR TAKTIGIM RAMLER NEDEN
  12. O

hocam ben bulamadım cihaz asus tuf a 15 biosta öyle bir ayar yok bulursan atabilir misin
  13. O

peki açmam mı gerek kapatmam mı bu dediğinizi yapınca ramler dual olarak gözükecek mi
  14. O

laptop evet 2 slot 1728639069 nasıl acarım peki
  15. O

ramim 4800 mhz 1728637559 evet burda gözüküyor ama dual channel calısıp calısmadıgını bılmıyorum 1728637627 slot1 slot 2 de dolu gozukuyor ama bazı ınsanlarda memory kısmında dual yazarken bendw yazmıyor
  16. O

8+8 ram taktım ama dual yazmıyor ramim dual mi
  17. O

bu ram laptopuma uyumlu mu?

işlemci nedir veya laptop söyle sınırını bileyim
  18. O

MİCRON RAM ALINIR MI

DDR 5 4800 mhz cl40 notebook ram almak istiyorum cpu-z den baktıgımda micron technology yazıyor aynı almak istiyorum ve çok ucuz fiyatı micron ram alsam sorun cıkar mı kötümüdür
Geri