Arama sonuçları: *

1. B

Bilgisayar mühendisliği ve ram arttırılabilir bilgisayar önerisi

Hocam ram 8gb diyor ama, yükselteyim anlamında mı söylediniz Hocam son bir soru sorsam, şu bilgisayar için ne dersini, tek eksiği içinden kalem çıkmıyor: Bu ürünü beğeneceğini düşünüyorum...
  2. B

Evet hocam tam o sebeple attım ama sonradan fark ettim klavye aydınlatması da yokmuş, https://ty.gl/zsfw29rxty Bu ürün için ne dersiniz, rengi özellikleri hoşuma gitti
  3. B

https://www.turkcell.com.tr/pasaj/bilgisayar-tablet/bilgisayarlar/laptoplar/asus-expertbook-i5-1135g7-16-gb-512-gb-ssd-15-6-w1pro-b1500ceae-bq4167-bt67?seller=1&color=1013567&gad_source=4&gbraid=0AAAAADjuu7l44nsOEKEsYBufsCVXyMv9A&gclid=EAIaIQobChMIuMaXnfX_gwMVNE9BAh2TNwykEAQYASABEgLLm_D_BwE&gclsr...
  4. B

Teşekkür ederim hocam öncelikle cevabınız için, elimde şu an m1 macbook pro olduğu için aslında oyun harici her şeyi yapan bir bilgisayarım var, yani bana yetiyor. Yogalar da bütçemin hayli üzerinde, üniversite 1-2 de aslında kalemli bir yoga çok işime yarayabilirdi, ama şu dk dan sonra çok da...
  5. B

Aynen hocam tutacağım, aslında daha önce önerilen hp probooklar vs de çok iyi, ama yetkili bir satıcı olmadığı için mecbur vatan vs ye kaldım. Lenovo thinkpadler için ne dersiniz peki? Onun da yine satıcısı ebrar bilgisayar ama anladığım kadarıyla yazılım sektöründe çok seviliyor, bu kadar düz...
  6. B

İşte hocam burda da bazı sorduğum insanlar zaten elinde m1 macbook var, gayet taşınabilir, bu da nasıl desem workstation tarzı olsun, hem ekranı büyük hem ileriye dönük gibi. Ağır olması da çok sorun değil aslında taşıma anlamında. Soru biraz da gaming alsam oyun oynamak beni çok fazla içine...
  7. B

Hocam peki ryzen tercih etsem ileride bir uyumluluk problemi yaşar mıyım? Daha fazla ısındığını ve pilinin daha az gittiğini duydum ama, örnek olarak 13.nesil bir i5 e göre attığınız ryzen 7 6800 h nasıldır? 8gb ramli bilgisayarlara hiç bakmadım, elim yatkındır çok bilgisayar söktüm taktım ama...
  8. B

Hocam vivobooklar güzel fakat klavyeleri aydınlatmalı değilmiş, gece karanlıkta çokça kullanıyorum bilgisayarı, o yüzden başka bilgisayarlara kaydım şuanlık
  9. B

Hocam bu tarz oynanmış bilgisayarları bir de böyle satıcılardan almak güvenilir mi sizce? Vatan,mediamarkt gibi yerlerden kapalı olarak baktığım için 24gb gibi daha kişiselleştirilmiş bilgisayarlara hiç denk gelemedim mesela
  10. B

Victuslar genel olarak 16 gb ddr4 ile geliyor, yani benim baktıklarım en azından, şu an için bana yeterli, fakat ilerisi için yetmediği durumda 16 lık ram alsam 24 gb ye kadar çıkarabilirim, hatta 64 e kadar destekliyor diye biliyorum. Ekran kartı çok önemli değil açıkçası 3050 bile fazla fazla...
  11. B

Merhaba iyi günler dilerim, 3.sınıf bir bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, 3 senedir m1 macbook pro kullanıyorum, bu zamana kadar 8gb ram 256 gb hafızasıyla hayli hayli işimi gördü, ve görmeye devam ediyor. Fakat bölümdeki kullandığımız yazılım dillerinin, özellikle c++ (visual studio ve...
Geri