Arama sonuçları: *

• Users: K4mushi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Yardım Acil yardim lazim, siyah ekran sorunu

Laptopda cru uygulamasini kullanarak ekrani 144 hz yaptik ve siyah ekran verdi. Laptopu 2 el. Fabrika cikisi 144 hz ama kendi ayarlarinda 60 hz gosteriyordu ekran. Önce ki sahibi ekranini degistirdimi onu bilemiyoruz. Nasil çözebiliriz siyah ekran sorununu ?
  2. K

Kulaklik calirmiyor. sebibi ne olabilir ?

Arkadaslar kulaklik yeni. laptopun kulaklik girisine takiyorum kulakligi. laptop kulakligi goruyor mikrofon calisiyor. sadece ses gelmiyor. youtubeden videolarda izledim. yaptiklarini yaptim duzelmedi. kulakligi telefona taktigim zaman calisiyor. Laptopun Type C girisinden donusturucuyle...
  3. K

Kulaklik calirmiyor. sebibi ne olabilir ?

Arkadaslar kulaklik yeni. laptopun kulaklik girisine takiyorum kulakligi. laptop kulakligi goruyor mikrofon calisiyor. sadece ses gelmiyor. youtubeden videolarda izledim. yaptiklarini yaptim duzelmedi. kulakligi telefona taktigim zaman calisiyor. Laptopun Type C girisinden donusturucuyle...
  4. K

Acil. alınır mı? ? Sorun yaratırmı ? 1080p de iyi performans verirmi ?

bu magazanin teklif ettigi hazir sistem. bizde ki magazalar cok kar etmek baha satiyorlar. parca satan tanidigin varsa daha uyguna alabiliyorsun.
  5. K

kardes ben Azerbaycandayim. Bizde 1570 azn cevirince 27,935 tl yapiyor. 1706545928 tesekkurler kardes
  6. K

CPU: Intel Core i5-12400F MB: H610M RAM: 16GB DDR5 GPU: Nvidia GeForce RTX 3060 12GB Cooler: DeepCool Gammax AG400 LED SSD: 1TB NVMe SSD PSU: DeepCool 650W 80+ Case: DeepCool CC560 White or Black H610M M2 Ssd destekliyormu ? 650W yetermi ?
  7. K

Ben Azerbaycandayim. Bende ki paraya en iyi bu gozukuyor.
  8. K

CPU: Intel Core i5-12400F MB: H610M RAM: 16GB DDR5 GPU: Nvidia GeForce RTX 3060 12GB Cooler: DeepCool Gammax AG400 LED SSD: 1TB NVMe SSD PSU: DeepCool 650W 80+ Case: DeepCool CC560 White or Black H610M M2 Ssd destekliyormu ? 650W yetermi ?
Geri