Arama sonuçları: *

• Users: HyperYek
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

hangi kulaklığı tercih etmeliyim

3kya hyper cloud 2 al hiç düşünme. Mediamarktta peşin fiyatına 3 taksit Çift pedli geliyor yazlık kışlık olarak gözlük kullanan biri olarak hiç yormuyor
  2. H

45 Bin TL sistem önerisi

neye göre kime göre hangi istatiklere göre verileri paylasır mısın?
  3. H

45 Bin TL sistem önerisi

ryzen begenmiyorum bana göre kötü + sıvı sogutmalı lazım
  4. H

45 Bin TL sistem önerisi

kardesim bu ryzen bana intellisi lazım
  5. H

45 Bin TL sistem önerisi

örnek link atarmısın
  6. H

45 Bin TL sistem önerisi

Bu nasil acaba ? 1706977713 çöpten kastınne bilader?
  7. H

45 Bin TL sistem önerisi

+1 beklemekteyim 1706977657
  8. H

₺3,975 - Akko Mod 007 Manyetik Switch Klavye

Cokda iyi veriliyor emek veriyorsun karşılıgında kendini ödüllendiriyorsun aldıgın klavye 1 aymı kullancan sanki ne icin calısıuorsun o zaman sadece kuru ekmek ye su ic böyle hayat mı yasanır
  9. H

indirme hızımı tam verimde kullanamıyorum

Genelde kendi düşünceme göre %10 gelmesi lazım yani 3.6 ama bunların sebebleri cok Santralden binana gelen kablolar Binanın iç tesisatından evine gelen kablolar Evinden modemine gelen kablolar Modemden pcne gelen kablolar vb Sebeb coktur
  10. H

165HZ 144'E göre daha yavaş

Hocam ne gibi bir fark oyunlardamı (fps-mmorpg vb) ya da dizi film tarzındamı ?
  11. H

6500 TL Monitör Önerisi

Bunda pivot varmı yükseklik ayarı
  12. H

6500 TL Monitör Önerisi

Hayır 165hz 1ms
  13. H

Gamebooster GB-2720FQHD Alınır mı?

Zamanında itopyada indirim vardı 5kdan 3.8 e filan düşmüştğ almıştım.
  14. H

6500 TL Monitör Önerisi

AOC C27G2U 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü 2 yila yakindir kullanıyorum. hem pivot hem de curved tertemiz
  15. H

Gamebooster GB-2720FQHD Alınır mı?

Öneri istersen AOC C27G2U 27" 1 ms Full HD FreeSync Curved Pivot Oyuncu Monitörü 2 yıldır tertemiz kullanıyorum ekstra olarak hopörler var 😀 Birde almisken pivot al yoksa altina kitap koyarsin 😅
  16. H

Öneri Yeni telefon alacagım

4-5aylık deneyimime göre süper sarj cok uzun 120hz ayrı bir dünya işlemci olarak suan en iyisi bie sıkıntı yaşayacagımı düşünmüyorum snapdragon farkı
  17. H

arkadaşim hediye gonderecek aileme ne demeliyim

İnstagram çekilişi
  18. H

Öneri Yeni telefon alacagım

Üstüne 6 daha koy s23 al hiç arkana bakma Bende ip7 vardı bi ara geri alma muhabbeti vardı eski teli 5kya saymıslardı geri kalanıda VatanComp da kredi cektirip( fiba bankası) 3 ayda ödemiştim.
  19. H

S20 den iphone se ye geçme

7 yıl ip7 kullandım 4 ay öncesine kadar s23 e geçiş yaptım. Şuan mis gibi tertemiz s23 ayrı bir dünya
  20. H

Yardım Asus tuf a15 laptoptan samsung g3 e hdmi ile 144 hz nasıl verebilirim

1.4 hdmı ile 144 hz alman lazım. Masaüstü sağ tık> en altta görüntü ayarları> girdikten sonra en altta yenileme hızına bak
Geri