Arama sonuçları: *

1. Ü

Bilgisayarımı satıp elektrikli scooter almayı düşünüyorum mantıklı mı ?

Selamunaleyküm. Arkadaşın dediği gibi ikisi çok ayrı şeylere hizmet eden cihazlar. Bilgasayar birçok şeye yarıyor, scooter ulaşım anlamında çok kolaylık sağlayabiliyor. Tercihinizi kendiniz yaparsanız daha detaylı cevap verilebilir. Bilgasayar bugün işe yaramaz, yarın çok lazım olabilir.
  2. Ü

40k elektrikli araç önerisi

Selamunaleyküm. Onvo 12x plus ile yokuşlarda ve konfor olarak sorun yaşamayacağınızı düşünüyorum, koltuklu olarak da satılıyor. Allah korusun, otoban fazlasıyla riskli.
  3. Ü

Okai Scooter alınır mı

Selamunaleyküm. Kiralanan scooterlarla az çok aynıya benziyor. Bütçe arttırılması iyi olabilir. 2. ele de bakılabilir.
  4. Ü

İyi Bir Elektrikli Scooter Piyasası Kaç Tl

Selamunaleyküm. Yaklaşık 30 bin.
  5. Ü

Elektrikli Scooter Tavsiyesi

Selamunaleyküm. bütçeniz 20binin üzerine çıkabilir mi? Ne için almayı düşünüyorsunuz?
  6. Ü

30-40k ya elektrikli scooter önerisi

Selamunaleyküm. Onvo 12x plus önerebilirim. Yakınınızda servisi var mı, yorumları nasıl dikkat etmelisiniz. Scooman sitesinden almanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım.
  7. Ü

Ekteki sistem kaç TL eder?

Yani biriniz 3 5 yazdı, 3.5 mu 3 5 mi belli değil, soruyorum cevap yok, hangi parça nasıl 3 5 ediyor? Biriniz de 5 bile fazla diyip gidiyor. 5 fazla zaten de kaça gider, cevap yok. Yazdıklarınız bana bir şey katmadı arkadaşlar haberiniz olsun. Keşke bir şeyler katacak öğretecek şeyler yazsaydınız.
  8. Ü

5 bile fazla derken? En yüksek 5 dendi zaten ki bence de fazla. O yüzden tekrar sordum. Sizce kaç TL eder?
  9. Ü

3.5 bin mi 3 5 bin mi diyorsunuz? Monitör dışında o kadar para edecek sistem mi sizce?
  10. Ü

Monitör 21.5 inç. Modeli yazarak görebilirsiniz. LED bir monitör. Yanında kablosuz klavye, fare ve Logitech hoparlör vermeyi de düşünüyorum. Klavye platoon, fare de Logitech olabilir ama eski küçük kablosuz bir fare. Hepsi toplamda kaç TL'ye satılabilir sizce?
  11. Ü

Y36 vs GT2 hangisi daha iyi, sebepleri ne?

Hiç kullanılmayan bi' telefonda, belirli bi' süredir açılmamış uygulama olamaz ki. Hepsi hiç açılmamış olmalı değil mi? Realme GT 2'yi tercih ettim.
  12. Ü

Yardım Honor 90 vs Realme gt 2

0 telefonda bu yazı normal mi?
  13. Ü

Öneri Realme GT 2 vs Redmi Note 12 Pro vs Honor 90

0 telefonda böyle yazması normal mi?
  14. Ü

Merhaba, 0 telefonda böyle yazması normal mi?
  15. Ü

Peki gözlemlediğiniz fark ne kadar?
  16. Ü

Öneri Realme gt 2 vs Honor 90

Fakat ısınmasında herhangi bi' sorun yok değil mi?
  17. Ü

Honor 90'ın kamerası daha iyi değil mi? Batarya konusunda GT2 ekran süresi dışında bi' sıkıntı çıkarır mı? Sürekli pil döngüsü olması sorunlara yol açar mı? Ekran kısmını ise daha detaylı yazabilir misiniz?
  18. Ü

Oyunda nasıl bi' sıkıntısı var? Şarj döngüsünün sürekli olması herhangi bi' zarar veriyor mu?
  19. Ü

@şahin doğan sizce Honor 90 mı, Vivo Y6 mı GT2 mi? Tercih sebebiniz nedir?
  20. Ü

Öneri Realme gt 2 vs Honor 90

Anladım, peki bu ısınma tam olarak nasıl bi' halde? Isındığını fark ettirir derecesinde mi yoksa rahatsız edecek derecede mi?
Geri