Arama sonuçları: *

• Users: KÜN TOGDI
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

ANKARA ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT/MALİYE Mİ EKONOMİ/YAŞAR ÜNİVERSİTESİ HUKUK MU

Esenlikler dilerim. YKS sınavı sonucunda eşit ağırlık alanında elde etmiş olduğum sıralama 56021. İki seçenek arasında kalmış bulunmaktayım: Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat/Maliye (hangisine sıralamam yeterse) yahut Ekonomi/Yaşar Üniversitesi (hangisi daha iyi emin...
  2. K

Öneri 2500 TL'YE BU 4 SSD'DEN HANGİSİ ALINMALI?

PCI-E 4.0 SSD'nin performansı düşük hâli, PCI-E 3.0'ün tam performansına eşit ya da daha yüksek değil midir? En kötü ileriye dönük almış olurum diye düşünüyorum. (Arkadaşın atmış olduğu SSD için konuşmuyorum onda DRAM yok.)
  3. K

Öneri 2500 TL'YE BU 4 SSD'DEN HANGİSİ ALINMALI?

Esenlikler, 2500 TL bütçe ile kendime uygun M.2 SSD almak istiyorum ancak bu 4 model arasında kaldım. Anakartım PCI-E 3.0 desteklemekte, sizce hangi SSD'yi almalıyım? Modeller...
  4. K

Öneri BU SSD'LER ARASINDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Bu modeli de görmüştüm ancak ışıktan dolayı ısınma sorunu olduğunu okudum, doğru mudur?
  5. K

Öneri BU SSD'LER ARASINDAN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Esenlikler, 2500 TL'yi aşmayacak bir M.2 SSD arayışındayım ve şu ana kadar yapmış olduğum araştırmalar sonucunda bu 8 modelin iyi olabileceğine karar verdim. Siz bu 8 modelden hangisini almamı tavsiye edersiniz? NOT: Anakartım PCI-E 3.0 desteklemekte ancak 4.0 da uyumlu oluyormuş galiba tam...
  6. K

Öneri 2000 TL SSD TAVSİYESİ

Esenlikler dilerim, şu sıralar kendime yeni bir SSD arayışındayım ve bütçem en fazla 2000 TL. Bu fiyat bandında bu model iyi bir tercih gibi geldi bana ancak sizin de tavsiyelerinize açığım. Anakartım MSI B460M-A PRO.
  7. K

Öneri 6000 TL'YE HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM?

LG'nin UltraGear 24GN65R-B modeli nasıldır peki, renkleri Asus'a kıyasla nasıldır?
  8. K

Tavsiye için teşekkür ederim hocam ama ürün şu anda Sinerji'de stokta yok. Linki de düzelttim, uyarı için teşekkür ederim.
  9. K

Esenlikler dilerim. Kendime IPS panele sahip ve G-SYNC uyumlu bir monitör arayışındayım. 6000 TL bütçeye sahibim ve bazı modeller gözüme çarptı. Sizce aşağıdaki monitörlerden hangisini almalıyım...
  10. K

Öneri BU MONİTÖRLERDEN HANGİSİ ALINIR

Esenlikler dilerim, kendime 5000-5500 TL bandında bir monitör arıyorum. Panel tipi mutlaka IPS olmalı. Ben biraz araştırma sonucunda üç modele yakınım. Sizler ne önerirsiniz? Modeller...
  11. K

Öneri 6000 TL'YE MONİTÖR ÖNERİSİ

Esenlikler dilerim, aşağıda yazmış olduğum sistemim için 6000 TL civarında IPS monitör arayışındayım ancak monitörlerden pek anlamıyorum. İzmir içindeki ikinci el ilanları da paylaşabilirsiniz. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sistemim: İşlemci: Intel Core i3 10100F Ekran Kartı: ASUS Rog...
  12. K

Yardım LOL HESABIMI NE KADARA VE NEREDE SATMALIYIM?

Esenlkler dilerim, ben LoL'ü bırakacağım ama bırakmadan önce hesabımı satmak istiyorum ancak hesabımı hangi site üzerinde ve ne kadara satacağımı bilmiyorum. Aşağıya hesap bilgilerimi bıraktım. Yardımlarınızı bekliyorum. Hesap Adı: MÜDÂFAA İ HUKUK Hesap Seviyesi: 73 Hesabın Tek/Çift Derecesi...
  13. K

NVIDIA EKRAN KARTI İÇİN HANGİ SYNC TEKNOLOJİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

Adaptive Sync için durum nedir peki?
  14. K

4000 TL bütçe ile İzmir içinde ikinci el 144 Hz 1 Ms IPS panel bulmaya çalışıyorum hocam. G-SYNC destekleyenler hep TN panel maalesef.
  15. K

Sanırım hepsi desteklemiyor ama belirli bir listesi varmış diye gördüm.
  16. K

Displayport kablosu olduktan sonra hangi sync teknolojisi olduğu fark etmeksizin hepsi kullanılabiliyor yani öyle mi?
  17. K

Hocam gördüğüm kadarıyla FreeSync olup da NVIDIA ekran kartlarıyla uyumlu çalışabilen monitörler sınırlıymış ve bir listesi varmış. Her ekran kartında nasıl çalışıyor acaba?
  18. K

Esenlikler dilerim, benim bir RTX 2060 ekran kartım var ve bir monitör satın almak istiyorum. Acaba yalnızca Adaptive Sync desteği olanlara mı bakmalıyım yoksa FreeSync olanları da gözden geçireyim mi? Bir de bu teknolojiyi kullanabilmem için displayport kablosu şart mı?
  19. K

Öneri BU RTX 2060'LARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM

Esenlikler dilerim. Aşağıda görmüş olduğunuz sistemim için aşağıda bağlantı adreslerini bıraktığım ekran kartlarından birisini satın alacağım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarındaki fiyat farkını vermeye değer mi? Sistemim: İşlemci Intel Core i3-10100F 3.60Ghz 4 Çekirdek 6MB Önbellek Soket...
  20. K

3500 TL'ye MONİTÖR TAVSİYESİ

Esenlikler dilerim. 21 Ocak 2022'de incehesap üzerinden hazır sistem satın aldım ve bütün bütçemi bu sisteme harcadım ve bu yüzden monitör alacak param kalmadı. Ben de duvarımdaki eski Samsung televizyonuma HDMI kablo takıp kullanmaya başladım. Yalnız sorun şu ki, bu televizyon 1360x768...
Geri