Arama sonuçları: *

• Users: ViceroyRoll
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ViceroyRoll

hp laptop a macos kurmak istiyorum.

amd işlemcilere kuruluyor fakat baya sıkıntılı. 1706827866 bana kalsa ne avantaj nede dezavantaj sadece meraktan kurmayı deniyorum ama bayadır kurmayı denedim/kuramadım.
  2. ViceroyRoll

Hp bilgisayarım için Ram i yükseltmek ve ssd takmak istiyorum

konu eski ama şunu diyim aynı cihazı kullanıyorum 16 gb ram e kadar destekliyor 1 tb + 240 gb ssd kullanıyorum eğer yarın bugün bu konuya giricek olanlar için söylüyorum yinede bence yapmayın değmez satıp yeni bir bilgisayar alın.
  3. ViceroyRoll

e hackintosh ta tam olarak böyle oluyor işte :D
  4. ViceroyRoll

evet siz ne anladınız :D?
  5. ViceroyRoll

merhabalar.şöyle bir sorunum var hangi hackintosh rehberine baksam kuramıyorum veya kurulum ekranına kadar gelemiyorum. apu sistem kullanıyorum. İşlemci AMD A9-9420 RADEON R5, 5 COMPUTE CORES 2C+3G 3.00 GHz Takılı RAM 12,0 GB (kullanılabilir: 11,5 GB)
  6. ViceroyRoll

HP 15-BW0xx laptopta Secure Boot yok

böyle bir saçmalık olurmu ben anlamadım. her bilgisayarda var o menü
  7. ViceroyRoll

Epic games bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi gözüküyor

o zaman tek kalan şey internet bağlantısı hız testi yapmanı öneririm.eğer yüksek çıkıyorsa arkaplanda ağı kullanan program olabilir en kötü internet kablonda kopukluk olabilir.
  8. ViceroyRoll

Çözüldü✓ CPU GÜÇ KABLOSU ANAKARTTAN ÇIKMIYOR

sıcaktan erimişte olabilir dikkatli bak bence.
  9. ViceroyRoll

Epic games bağlantıda sorun yaşıyoruz gibi gözüküyor

sisteminde yer olduğundan emin misin?
  10. ViceroyRoll

Dying Light The Following DLC oynamak için oyun savesi şart mı ?

evet öyle olmsaı gerek ekipman kasıp aağayı öldürüp ilk hikayeyi bitirmeniz lazım. sonradan the following e geçebilirsiniz.
  11. ViceroyRoll

dying light the following gelicek varmı?

hikaye %83 te bitirmek istiyorum fakat yalnız bitirmek istemiyorum :D epic gamesten oynuyorum.
  12. ViceroyRoll

secure bootu buldum teşekkür ederim fakat advanced menüsünü hiçbir şekilde açamadım bios şifresi ile denedim gene olmadı.
  13. ViceroyRoll

Merhaba bilgisayarım HP laptop 15-BW0xx bilgisayarda Secure Boot'u kapatmak istiyorum Advanced menüsünü açmak için ama ne Secure Boot'u bulabildim ne de Advanced menüsü var.
Geri