Arama sonuçları: *

• Users: Yusuf190700
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yusuf190700

Modding Bilgisayarıma sızmış olabilirlermi

yardımınız için teşekkürler
  2. Yusuf190700

Modding Bilgisayarıma sızmış olabilirlermi

dün akşam uyumadan önce bilgisayarımı kapatmayı unuttum ve ben bu sabah uyandığımd bilgisayara saat 9 da konum değişikliliği nedeniyle yeni bir saat dilimi diye bildirim geldi bi kaç tane daha vardı onlardada bilmediğim ülkeler yazıyordu hacklenmiş veya rat yemiş olabilirmiyim yardım ederseniz...
  3. Yusuf190700

Quest 3 bilgisayara bağlanınca bilgisayar yavaşlıyor

Ben VR de oyun oynamak için Air Link ile bilgisayara bağlandım sorunsuzca oynarken birden bayağbi kasmalar gerçekleşiyor, sonra düzeliyor ama sürekli bilgisayardaydım VR bağlıyken bilgisayar kullanılmaz hale geliyordu. Kasma gerçekleşince bütün grafikleri çözünürlükleri düşürsem de düzelmedi...
  4. Yusuf190700

Nasıl 224k tl'yi çöpe atıyorum.

opensea ile iletişime geçtim. onlarda bana metamask ile görüş biz halledemeyiz dediler ama kripto cüzdanları şöyle işliyor bu kodları unutursan bir daha asla giremessin mantığı olduğu için bi daha giriş yapamıyorum. küçük yaşta açtığım için hesabıda hiç düşünememiştim. 1706574251 sanada geçmiş...
  5. Yusuf190700

Nasıl 224k tl'yi çöpe atıyorum.

Evet bugün sizlere nasıl 220k tlyi çöpe attığımı söylüyorum. ben 5-4 yıl önce openseadan dandiğinden nftler yapıp 5$ 3$ gibisinden fiyatlarda satıyordum ve 3 gün önce bi mail geldi nft'niz 3.2186 weth'den satıldı diye bir mail geldi ve ben bunu görünce çok mutlu oldum (olmasaydım keşke)...
Geri