Arama sonuçları: *

• Users: Welsh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. W

Weswear güvenilir mi ?

Ben de iadeyi 1 aydan fazla süreden sonra aldım, bi de pişkin pişkin şikayetlerinizi geri çekin bize ekran fotoğrafı gönderin diye mesaj atmışlar :D
  2. W

Weswearshop Güvenilir Mi?

Selamlar, bu konuyu buradan alışveriş yapmayı düşünen varsa diye açıyorum; çevrenizde varsa onları da engelleyin mümkünse. Weswearshop adlı siteden 1 tane kazak aldım. Çok araştırmadım, internette de pek bilgi yok haklarında ama çektikleri videolar vs. kaliteli gözüküyordu. İlk başta kazağın...
  3. W

Weswear güvenilir mi ?

Sonradan birilerinin karşısına düşer de okur belki diye yazıyorum, güvenilir değil Weswearshoptan alışveriş yapmayın. Beğenmezseniz iade edemezsiniz aylarca süründürürler dolandırıcı herifler.
  4. W

Yardım NetSpeed Davet Kodu Olan Var mı?

2 yıldır kullanıcısıyım ve faturalar otomatik ödemede,kullanmak isteyen olursa teşekkürler. 758VVY
  5. W

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Garip,benim saatler sürüyor sorun ne acaba
  6. W

❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Nasıl şarj ediyosunuz hocam? Usb ile bilgisayara bağlıyorum baya uzun sürüyor bende.
  7. W

Kullanan arkadaşlar klavyeyi şarj etme süreniz ne kadar sürüyor?
  8. W

Y ile başlayıp İ ile biten mail var mı?

Nasıl buldunuz?
  9. W

Özel mail büyük ihtimalle
  10. W

Ekran görüntüsü atar mısınız?
  11. W

Çözüldü✓ Kablosuz bir mouse kablolu kullanılırsa kablolu mouse performansı verebilir mi

Rampage kötü de Gamepower da piyasada çok iyi bir izlenim bırakmıyor gibi yanılıyor muyum?
  12. W

Sevdiğim Birine Mektup Yazacağım

Senin içinde hala bir şeyler bitmemiş sanki,ne kadar dönmesi önemli değil zaten bizden olmaz desen de beklentilerin varmış gibi.İçinde kalmasın yaz ama üzüleceksin :)
  13. W

800 TL Bütçe Mekanik Klavye Önerisi

Bir kere pil takmanın 6 ay kullanım sunduğu söyleniyor,ortalama bir performans gibi bence.
  14. W

5000 TL'ye kulaklık önerisi

Selam, başlıkta belirttiğim gibi 5 bin TL civarında kulaklık aramaktayım. Genel olarak müzik-podcast dinlemek için kablosuz bir kulaklık arıyorum. iPhone 12 kullanıyorum bütçemi zorlayıp 8.2K ya AirPods Pro 2. nesil almak mantıklı mı? Çok aradayım bir de USB-C adaptörü almam gerekli olacak...
  15. W

Ben önermem,aciliyetiniz varsa da bir şey diyemem :) Anlatmak istediğiniz kısım nedir?
  16. W

Çözüldü✓ Yeni Pc'nin sabaha kadar açık kalma durumu var mı ?

İndirme yaparken aşırı ısınıyorsa zaten bir sıkıntı vardır,normal kullanımda aşırı ısınmıyorsa yine bir sorun olmaz açık kalmasında.
  17. W

Hocam 800 üstüne çıkma şansınız var mı...
  18. W

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

2k civarına geliyor yine her türlü fiyatını hakedecek bir klavye,bu fiyata trde bulabiliceğimiz daha iyi bir ürün olduğunu düşünmüyorum.
  19. W

❌İndirim Bitti! ₺1.345 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless)

Ship24 a verdikleri kodu girince altta PTT kısmı ve kodu çıkıyor ordaki linke basıp ptt sitesine git takip kodunu gir 1710440433 Bakalım size ne kadar çıkarıcaklar aynı olur diye düşünüyorum,acaba bana niye 30 tl daha fazla koymuşlar önceki arkadaştan :D
Geri