Arama sonuçları: *

• Users: FURY.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. FURY.

Downhill ve enduro bisiklet önerisi

sen kullandınmı hiç kadrosu falan sağlammı
  2. FURY.

Downhill ve enduro bisiklet önerisi

açıkçası aklımda bi bütçe yok ancak kafamda 30 40k arası bi fiyat var freeride düşünüyorum merdiven tarıyorum ve drop atıyorum salcano ng650 kullanıyorum ama yetersiz gelmeye başladı maşa sürekli dip yapıyo ve arka amortisor olmadığı için çok yük biniyo kadroya başka çift amortisorlu hidrolik...
  3. FURY.

AC direksiyon takipli kamera

asetto corsa oynuyorum content manager üzerinden başlatıyorum eskiden oluyordu ama csp sürümünü değiştirdim ve artık olmuyo direksiyonu çevirince kamera da dönsün istiyorum nasıl yapabilirim (not: neck FX arabanın yediği kuvvete göre çeviriyo dururken bile direksiyonu çevirince dönsün istiyorum...
  4. FURY.

GTA V PREMİUM EDITION ODULLERİNİ VERMEDİ

epic games den gta v premium edition satın aldım ancak vaadedilen sadece 2 şeye sahip oldum ücretsiz garaj ve silah onun dışında bunker, fabrika, ofis, ev, ve 1.000.000 dolar gibi ödüllerden yararlanamadım ticket açtığımda dönüş sağlanmadı
  5. FURY.

G29 MU V995 Mİ ALMALIYIM

modlu asetto corsa oynamak için alacağım ets gibi oyunlara nadiren giriyorum daha çok drift ve makas odaklı aralarında 15k var knkm 1721079577 incelemeleri hemen hemen aynı birbirleriyle kıyaslıyorlar g29 daha kaliteli diyorlar ama değermi 5k ya
  6. FURY.

G29 MU V995 Mİ ALMALIYIM

iki direksiyon arasında kaldım ilk direksiyonum olacak direct drive lara baktım pahalı geldi kayışlılarla bi başlayayım dedim sizce aralarında çok fark varmı
  7. FURY.

UEFI anakartta windows xp açmak

ona baktım ama o sıfırdan kuruyor biosdan uefı yı kapatarak bizim xp hali hazırda kurulu olduğu için olmaz diye düşünüyorum
  8. FURY.

UEFI anakartta windows xp açmak

yeni bir pc var elimizde anakartı H510M normalde server olarak kullanıyoruz ancak windows xp açmamız gerekti fakat diski bağladığımızda diski görmesine rağmen boot menüsüne atıyor
  9. FURY.

bu oyunun adı neydi?

yok ravenfield mıs kanka
  10. FURY.

bu oyunun adı neydi?

bu oyunun adı neydi bilen varsa yazabilirmi 1718040629 tm buldum
  11. FURY.

DCS WORLD ONLİNE OYNAMA

dcs world de multiplayer da arkadşl oynamak istiyoruz serverı kuruyoruz serverın adını aratıyoruz server yok ıp den bağlnıyoruz server offline diyor varmı bilen birisi
  12. FURY.

Toyota corolla ses sorunu

sesi tam olark duymıyorum ancak rüzgar sesine benzeyen sesten bahsediyorsanız arabada herhangi bir yazılım varmı turbonun basınç bırakması gibi geliyor ama stock bir araba da bu kadar uzun sürmez turboda kaçak olabilir veyahüt arabada yazılım olabilir (stage 2) 1718008180 eğerki turbo da kaçak...
  13. FURY.

Toplama Pc ile ilgili bjr soru

rami anakarttaki slotlar yettiği kadar rttırabilirin ama cok onemli degil 32 bile fazlasıyla yeterli
  14. FURY.

16gb rm olmuyor kasad 8x8 16 var bi tane daha 8x8 ekleyip 32 ypalım dedim bven
  15. FURY.

PC Özelleştirmesi için yardım

depolama olarak kaç gb alan lazım 1tb olursa zaten bütçenin yarısı gidiyor 1718004000 depolmayı 1tb yapıp anakart dan vazgeçebilirsin zaten bu sistemin üzerindeki anakart 6k bi altı 5k anakartın zaten yeterli ramleri 32 ypıp bi tane NVMI m2 ssd takabilirsin 1tb linkleri bırakıyorum...
  16. FURY.

PC Özelleştirmesi için yardım

yani linkini bıraktığın hazır sistemdeki anakart ram ve ssd yi değiştirmek için 42k bütçen mi var
  17. FURY.

sistem beyaz olunca fiyat 2 katına çıkıyor birde böyle bir sisteme 3060 çok az kalır en azından siyah bi kasa toplayıp çok daha yüksek performanslı ürünler alabilirsin beyaz 3060 la siyah 4070 aynı fiyata denk geliyor öyle düşün ben de beyaz düşkünüyüm ancak siyah kasa kullanıyorum veyahüt kasa...
  18. FURY.

Bilgisayarım sizce kaç para eder?

biraz geç yazıyorum kusura bakma letgo ve sahibinden e koyabilirsin
  19. FURY.

DCS WORLD KURULMUYOR

oyunu kurarken bu hatayı alıyorum ve baştan başlatıyor sebebi ne
  20. FURY.

Bilgisayarım sizce kaç para eder?

0 olsaydı 13.500 16.000 bandına giderdi ancak ikinci el kullanım durumuna bağlı 8.000 ile 12.000 arsı
Geri