Arama sonuçları: *

1. M

Xbox gamepass lazım...

dijital oyun platformu knk yeri bura değil mi?
  2. M

Xbox gamepass lazım...

beyler selamlar, bana bi gamepass lazım kullanmayan ihtiyacı olmayandan alırım uygun düşünürse.
  3. M

Blender programına hakim olanlar yardım edebilir mi ?

youtube da çok öğretici video var udemy de de baya ders var ama sıfırdan başlayacak mantık kuramadım hep 3d model aydınlatma tasarım animasyon gibi seçeneklerden yürüyor herkes ilk başta ne yapılıyor onu araştırıyorum.
  4. M

tamamdır teşekkür ederim
  5. M

Beyler Merhaba herkese, Blender programına sıfırdan başlıyorum ve biraz geniş kapsamlı olduğunu gördüm en verimli şekilde nereden nasıl öğrenirim bilmiyorum bilen arkadaşlar destek verirse çok sevinirim.
  6. M

Bilgisayarım ne kadar eder

pc ilanı paylaşan bütün sitelere gir oralarda fiyatları sürekli 1000 tl arayla filtrele ilan tarihlerini son 24 saat seç yani 29 bin 30 bin arası gibi 1-2 hafta ilanları takip et o paralara 4060 ti sistem alırsın bende şuan sistem alacağım için takip ediyorum. Sıfır içinde yine 4060 ti öneririm...
  7. M

bütçen ne kadar ve sıfır ikinci el fark eder mi kardeşim
  8. M

abartmayın kardeşim 32 ram 4060 asus tuf gaming 24 inc sistemi ben 23 e verdim sizin bu düşünceleriniz yüzünden zaten piyasa düşmüyor 3070 güzel kart evet ama zamanı geçiyor yavaştan. 1739973856 sistemin max ederi hepsi dahil 20 k öp başına koy knk
  9. M

20-30k arası komple hazır sistem önerileri

Beyler merhaba, geçtiğimiz ay 4060 ve asus tuf 24 inç 165 hz mönitörlü sistemimi (klavye mouse her şey dahil) 22.750 tl ye verdim. birçok sistem kullandım ve uygundan vermeyi tercih ediyorum insanların erişebilmesi için. şimdi yeniden bir sistem almak istiyorum ama millet bence çok abartı...
  10. M

Bu hazır sistem alınır mı

Sıfır sistemler pahalıya satılıyor bu sistem de ederi var ama o fiyatlara 2.el çok daya iyi sistemler bulabilirsin bence araştırıp garantili 2. el almanı öneririm.
  11. M

5000 TL bütçem var hangi monitörü almalıyım monitör önerir misiniz ?

Sofi Asus tuf gaming 27 inç monitörü şuan 5700 TL civarında onu öneririm sistemine mükemmel uyar görüntü kalitesi üst düzey.
  12. M

Ekran kartsız bilgisayar alınır mı

Usta sistem uygun almayacaksan bana at ben alırım.
  13. M

RTX 4060Tİ + 13100f vs 4060 + R5 7600

4060 ti ile AMD yi birleştir tadından yenmez.
  14. M

3080-5600x Sistemim ve laptop ne kadar eder ?

Asus tuf 3080 şuan 26 bin bandında sıfır knk 20 onu saydım işlemci ve diğerlerine de 10 yazdım aslında çok değil ama dediğin gibi bir tık da düşülebilir.
  15. M

3080-5600x Sistemim ve laptop ne kadar eder ?

Sistem fiyatları hali hazırda düşük ve düşmeye devam ediyor alıcı gözüyle baksam kasana 35 monitör ve yan ekipmanlarla beraber ikinci el olarak 43 bin benim gözümde gider fiyatı. 1717962327 Bu arada kasanın fiyatını yüksek tuttum ekran kartının güzel olmasından.
  16. M

Hazır sistem fiyatları ne olacak?

Bu durum birazda maaş zamlarıyla bağlantılı diye düşünüyorum insanların alım gücü çok düşük olduğundan yenisi yerine eskisini toparlayarak kullanıma devam ediyorlar bence temmuzun ortalarında her şey belli olur alacaksan temmuz ayında almanı tavsiye ederim.
  17. M

33.766TL Bu fiyata iyi midir??

Sayfama bak benim sistem var onu vereyim sana.
Geri