Arama sonuçları: *

• Users: MuBuKu101006
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Blazing Sky X1 V2 Ultimate vs A9 Air

Aslında aklımda en başından beri o vardı yarın sipariş verecektim son anda göz ucuyla X1 V2'yi gördüm. Şansıma bahtıma stoğu bitmiş bugün A9 Air'in. Hocam A9 Air'in pil ömrü nasıl? Ne kadar gidiyor üzüyor mu
  2. M

Nano Dongleye sahip mouse önerisi

@Logitech G213 hocam sizce A9 Air mı daha iyi yoksa A9 Ultimate mi?
  3. M

Teşekkürler yardımınız için
  4. M

Çok güzelmiş be o zaman 1776702533 A9 Air bu segmentte en iyisidir değil mi? 1776702543 Olmuşken iyisi olsun yani
  5. M

Ama hocam şöyle bir sorun var. Hatta size de danışayım. Laptop kullanıyorum ve kucağımda falan kullanıyorum genelde garip garip oturuş pozisyonlarım var. Dongle'ın nano olmaması çok rahatsız eder gibi geliyor. Sizce rahatsız eder mi? Veya nano dongle'a sahip olarak ne önerirsiniz?
  6. M

Teşekkürler. 4000₺ bütçe için mouse önerileriniz var mı?
  7. M

Ayrıca Nordic 52840 ile 54L15 arasında ne fark var?
  8. M

Selamlar. Nano Dongle'ı olan gaming mouse arıyorum. Aklımda VGN F2 Ultra var şuan için fakat kararsızım çok model var ne önerirsiniz?
  9. M

Nano Dongle'a Sahip Mouse Önerisi?

Dongle'ı nasıl? Nano mu yani
  10. M

Aklımda Leviathan V4 veya Scyrox V8 vardı normalde ama çok sorun olabileceği için donglesiz istiyorum. (Nano Dongle'a sahip). Normalde bluetooth alırdım ama sorun şu oyunu da kucağımda oynuyorum ve çok takılıyor kablo. 1776698619 O yüzden şuan için aklımda VGN DragonFly F2 Ultra+ var ama belki...
  11. M

Bluetooth ile uğraşmaya gerek kalmasın istiyorum.
  12. M

Selamlar. Nano dongleye sahip gaming mouse arıyorum. (Laptop kullanıyorum kucakta vs kullanırken ayrık dongle sıkıntı olabiliyor) 4.000₺ bütçem var. Aklımda ise VGN DragonFly F2 Ultra+ var. (Meyerde kupon kodu ile beraber 3.5k) Ne önerirsiniz? Bu mouse alınır mı? Rekabetçi oyun oynuyorum. 8khz...
  13. M

🔥İndirim (YENİ) Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye 2299TL

Klavyeyi bende sipariş verdim bugün deneyip göreceğiz bakalım. Ayrıca alanlar hangi kargo ile geldiğini söyleyebilir mi? Herhangi bir kargo bilgisi yok siparişlerimde
  14. M

O zaten limited model muhtemelen ondan dolayı premium hissettiriyordur. Ben klasik siyah denedim ve keycapleri pekte kaliteli hissettirmemişti. Arada sadece keycapler için 300tl fark oynuyor zaten. (2350 vs 2650)
  15. M

sizin kullandığınız güney yazı konumlu beyaz olan mıydı yoksa klasik siyah mı 1765312240 bunlardan bahsediyorum
  16. M

@Toprakcavlak videoda mad68 kullandığını da belitrmişsin kısaca aralarındaki farkları ve hangisinin daha iyi olduğunu söyleyebilir misin? mad68i elime aldım çünkü nasıl bir şey olduğunu biliyorum fikir olması açısından iyi olur
  17. M

@Toprakcavlak youtube videosunu çektin mi? bulamadım mesajda
  18. M

Klavyeyi alıp deneyen var mı? Bende almayı düşünüyorum 1765121609 Ayrıca MadLions MAD68HE'ye göre nasıldır?
  19. M

Klavye önerisi 1.5 bin TL arası

Havit GameNote KB884L önerebilirim. 1.8k civarında fiyatı eğer 300tl daha çıkabilirsen 1764966932 ekranlı falan çok iyi klavye
Geri