Arama sonuçları: *

1. F

Enermax Revolution 3 Alınır mı

BÜTÇEM BU CİVARLARDA 850W ARIYORUM ENERMAX MODELİ BULDUM ARAŞTIRDIM BAYA EN AZ SES YAPAN OYMUŞ GÖRSELDE DİĞER MODELLEREDE BAKTIM EN AZ SES YAPAN BU MODEL BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARSA PAYLAŞABİLİR KESİN BEYAZ ŞART SESSİZ OLURSA DAHA İYİ OLUR BİRDE JAPON KAPASİTÖR OLURSA KALİTELİ OLUR
  2. F

SSD OKUMA YAZMA HIZI İYİ Mİ

O zaman etki eder mi çok 1750781195 Ne yapabilirim bunu düzeltmenin yolu yok mu ya da büyük performansa etkisi var mıdır yavaş çalışma vesaire
  3. F

SSD OKUMA YAZMA HIZI İYİ Mİ

BANA DÜŞÜK GELDİ 2100 OKUMA 194 YAZMA NORMAL Mİ
  4. F

Arkadaşlar 45 watt şarj aleti orijinal midir

Sağdaki benim olan orijinal mi bilmiyorum bazı yerlerde pahalıya satıyorlar Media markt'tan falan aldıklarını söylüyorlar sağdaki de orijinal diye bir kullanıcının bir forumda paylaştığı görsel ben arada kaldım yardım edebilirseniz iyi olur bilgisi olan varsa
  5. F

DDR 5 SİSTEM İÇİN HANGİ PARÇALAR GEREKLİ

İşlemci ekran kartı yeterli mi Yani ddr5 sistem için
  6. F

DDR 5 SİSTEM İÇİN HANGİ PARÇALAR GEREKLİ

Arkadaşlar elimde i5 12400 f 460 ti 16 GB 650 watt 80 plus psu ddr4 bir sistem var sistemi ddr5'e geçmek istiyorum fakat hangi parçalar gerekiyor ayrıca sistemde işlemci ve ekran kartı yeterli olacak mıdır yardım ederseniz sevinirim
  7. F

Arkadaşlar ekranım Beyaz olup hemen gidiyor yardımcı olun

Merhaba hocam sistemimi Yeni direk BIOS kurulu bir şekilde geldi acaba windows'tan kaynaklı mı bana bir sürü şey diyen oldu monitör kablolarını değiş ekran kartı yazılımından falan diyen var ama ekran kartı olmadığını biliyorum
  8. F

Arkadaşlar ekranım Beyaz olup hemen gidiyor yardımcı olun

Arkadaşlar bilgisayarım yeni ama ekran fotodaki gibi beyaz bir şey gelip hemen yok oluyor bunu 30 saniyede bir yapıp duruyor sorun ekran kartında değil ekran kartını zaten yükseltecektim yükselttim fakat yine de olmadı sonra monitör kablosunda diyen de oldu fakat monitör kablosunu da değiştim...
  9. F

Çözüldü✓ COLORFUL RTX 4060 Ti OC 16GB VS GAINWARD RTX 4060Ti PHANTER 16GB

Merhaba hocam bi soru soracağım bende bu karttan alacağım fakat iyi diyen var kötü diyen var çok az kullanılmış 14.000 TL'ye alacağım furmarkta 71 dereceyi görüyor normal midir
  10. F

🔥İndirim Acer Nitro 27" 180Hz Monitör 4179₺🔥

Alınmaz Lenovo legion r25i al öneririm
  11. F

RTX 4060 8GB RX 7700XT 12GB TAKAS

Arkadaşlar rtx 4060 8gb ile rtx 7700xt 12gb sıfır kapalı kutu takas yapacağım üstüne 5000 vereceğim mantıklı mıdır
  12. F

Monitör ışık sızması var Kimisi geri ver kimisi kullan diyor ne yapmalıyım

Lenovo legion r25i 1707327426 Sizde de yok mu hocam böyle kullancağız yapacak bir şey yok
  13. F

Yeni alacağım da yani böyle olacak değişim yapmıştım
  14. F

Ama alacağım başka markada da bu sorun olacak IPS paneller böyle 5000 liraya bütçe ile başka varsa önerebileceğin iade edebilirsem alırım
  15. F

Hepsiburada'dan aldım monitörü ışık sızması vardı fazlaca değişim talep ettim daha sonra yeni gelende de böyle oldu ışık sızması çok olduğu için iade et diyen var kullan diyen var sıkıntı yaratmayacağını ben de biliyorum ama bu kadar fazla olması sizce ne yapmalıyım 2. olan foto ilk gelen monitör
Geri