Arama sonuçları: *

• Users: ugurdy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ugurdy

Steelseries Qck Performance Speed mi, Balance mi?

Hocam ben sensivity hızlı oynayan bi oyuncuyum zaten. Speed acaba ekstra hızlı olur mu diye tereddütte kalıyorum
  2. ugurdy

Steelseries Qck Performance Speed mi, Balance mi?

Merhaba Arkadaşlar, Sadece CS2 oynuyorum kullandığım mouse Logitech G pro X Superlight. 800 DPİ ve 1.8 sensivity oynuyorum bilek kontrolü ile. Sizce SteelSeries Qck Performance speed mi almalıyım yoksa balance mi?
  3. ugurdy

Tv için İpTv önerisi

Merhaba arkadaşlar. Tv için ip tv almak istiyorum önerebileceğiniz kaliteli iyi biyer var mı
  4. ugurdy

Benzinli Çim Biçme Makinesi Önerisi

Merhaba arkadaşlar 400 m2 bahçe için benzinli şanzımanlı çim biçme makinesi önerir misiniz?
  5. ugurdy

Çözüldü✓ İndirimli Koltuk sandalye önerir misiniz?

Hocam bende senin gibi ilk defa oyuncu koltuğu aldım uzun araştırmalar sonucu. Gözün kapalı Xdrive Anka veya Hira modelini tercih et. Xprime'dan uzak dur. Ve kesinlikle kumaş tercih et 1754733247...
  6. ugurdy

Yardım Oyuncu koltuğu Hawk mı Zio mu sizce hangisini almalıyım?

Hocam kesinlikle xdrive anka veya hira al pişman olmazsın
  7. ugurdy

Çözüldü✓ 400-500 TL Arası Mouse Önerisi

Razer Deathadder Essential sahibindende bulabilirsin o rakamlara
  8. ugurdy

JBL Hoparlör önerisi

Benim önem verdiğim ses kalitesi aslında.
  9. ugurdy

JBL Hoparlör önerisi

Merhaba arkadaşlar, JBL Hoparlör almak istiyorum ilk deneyimim olacak o yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var. “Jbl Flip 6” ile “Jbl Charge 5” arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Başka önerisi olan varsa onada bakabilirim.
  10. ugurdy

İnternet cafe açmak mantıklımı

hocam ben biraz daha yüksek özellikli pcler düşünüyorum. İşlemci olarak intel i5 yada amd 7500f, ekran kartk Rtx 4060 monitörde minimum 24 inc 144 hz yada 165 hz
  11. ugurdy

İnternet cafe açmak mantıklımı

Merhaba arkadaşlar, 20 bilgisayarlı internet cafe açmayı düşünüyorum. Bu işi yapan arkadaşlardan tavsiye almak istiyorum. Bu devirde bu işe girmek mantıklımı, para kazanabilir miyiz? Orta ayarlarda 20 pcli bi cafe ortalama maliyeti ne olur
Geri