Arama sonuçları: *

• Users: Yetimoğlu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Yetimoğlu

Nintendo Switch 18.1.0 -Atmos 17.1 - Sigpatcher

tinfoil'e girmek isterken güncelleme var dedi. bende boş bulundum ve bastım. hekate menüsünde kaldım, baktım olmuyor güncel dosyaları indirdim ve sd karta attım ama bir türlü hekate menüsünden kurtulamıyorum. şuan ne yapmam gerekiyor, yabancıyım bu konulara. sd karta format atsam çözüm olur mu?
  2. Yetimoğlu

❌İndirim Bitti! 2999TL-----Microsoft Xbox Kablosuz Mikrofonlu Gaming Kulaklık(Son 1 Yılın En Düşük Fiyatı)

Bunu almaktansa corsair HS75 almak daha mantıklı. Bunun bluetooth özelliği var eyvallah ama bluetooth sürümü çok düşük, yani telefonda felan kullanmaya değmez. Pc de kullanmak mümkün ama zaten hs75 de aparat ile pc de kullanılıyor. Fiyat ise en indirimli halinden yarı fiyatı ucuz.
  3. Yetimoğlu

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Milleti alıştırdılar online oyunlara, hikayesi olan mis gibi oyunları beğenmiyorlar. Ne yazık ki bizim gibiler witcher 3, rdr gibi güzel oyunları göremeyeceğiz artık.
  4. Yetimoğlu

❌İndirim Bitti! Corsair HS75 XB Wireless Kulaklık

Ben sabah aldım, benden sonra stok vardı hâlâ. 😂
  5. Yetimoğlu

❌İndirim Bitti! Corsair HS75 XB Wireless Kulaklık

Xbox series x için 2 aydır takipteydim, 2500 tl altına hiç inmiyordu. Bugun şansa bir baktım 1499. 😂 Çok iyi fırsattı, umarım sorunsuz gelir.
Geri