Arama sonuçları: *

• Users: Xtremex
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

8bitdo Ultimate C - İnceleme

Ben şuan flydigi direwolf 2 yi düşünüyorum ama banggood da turkiye direct mail kalkmış 15 martta gelir yazıyor yaklaşık 1 ay. Sizde de öyle fazla mıydı teslim tarihi? Banggood öncelikli gönderi de gümrüge takılmadan geçer mi direkt mail gibi?
  2. X

Maile cevap geldi, önerim ekibe iletilmiş, en azından ilgilenmeleri güzel. Senin kola getirirlerse firmware update ile gelir ya da 2. bir tool çıkarırlar belki sadece bu ayar için. Örnek olarak Sony, Gamesir ve Xbox gibi markaları verdim. Onların satış stratejişti muhtemelen bu fikri kabul...
  3. X

Bakalım adamlara uzun bir mail attım topluluk rahatsız, bu güncellemeleri diğer modellere de getirin dedim. 2.4ghz ultimate modele geçen Bluetooth özelliği getirdiler, Bluetooth yoktu normalde. C olan senin kola da 166hz raporlama istedim biz uygulamadan seçelim dedim. Bakalım ne yapacaklar...
  4. X

Teşekkür ederim, amazonda bt ultimate 1600 vergilerle 2200 oluyor pahalı, yani bu C modeli alınabilir şuanda. Kabloyla 3-4ms iyi, ultimate 2.4ghz diye bir modelleri var ona update ile kablolu 1000hz kablosuz 166hz güncellemesi getirdiler ama diğer modellere üvey evlat muamelesi yapıyorlar :)...
  5. X

Merhaba, hayırlı olsun ben de almayı düşünüyorum ama tuşları sert diyorlar doğru mu? Ultimate bt versiyonunun 2.4g hızı 250hz yani 4ms gecikme, ultimate C modeli ise 100hz yani 9ms(aradaki pil ömrü farkı buradan kaynaklanıyor, Xbox da 7ms 125hz overclocksuz :). Senden ricam bu videodaki şeyi...
Geri