Arama sonuçları: *

• Users: rufusxd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Vatan Bilgisayar Outlet Teşhir Ürünler

Bedavaya almışsınız, internetten mi yoksa mağazadan mı buldunuz? Bu arada yine bedava fiyatına 3000 ansi lümen FHD projeksiyon satıyorlar ama 10 yıllık ürün. :ROFLMAO: acer projeksiyon
  2. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Amazon.com.tr 4K Koorui marka monitör yeniden 7598 liraya listelenmiş. Geçen haftalarda vardı kalkmıştı yine gelmiş. Belki alan kişi denedi yine iade etti. Sorunlu olabilir ama fiyat iyi, bu paraya 27 inch 4K monitör yok.
  3. R

🔥İndirim Toplam 48 adet kek 230 tl

böyle şeyler yemeyin %60-80 arası bitter tablet çikolata alın canınız sıkıldıkça bir parça atın geçin, kakaonun içindeki antioksidanlar vücuda acayip faydalı
  4. R

🔥İndirim 14 günlük gamepass 14 tl !!!!

AAA ben bunu GFN sandım da yorum yaptım, yazdığım her şeyi geri alıyorum. :p
  5. R

🔥İndirim 14 günlük gamepass 14 tl !!!!

Edit: Ben bunu GFN sanmışım, aşağıda yazdıklarımı unutun. 14 TL güzel ama bazı sitelerde 1 aylık 30-40 lira gibi zaten satılıyor. İşime yarasa alırdım hesap açmakla kart bilgisi girmekle uğraşamadım. Sıpsıcak fırsat hatta bedava. Global versiyonmuş bir de. Performans pakedi galiba, 2K oyun...
  6. R

🔥İndirim Büyük Boy Pizza Menü + 3 Aylık GFN Premium 470₺!

Gel alda 400 liraymış, arkadaşın verdiği %20 kod çalışıyorsa 320 tl. Pizza önemli değil de aylık 106 liraya geliyor. 4080 veren paketi vermezler sanırım, o da aylık 340 lira olarak gözüküyor. 4080'lik paketse zaten kaçırmadan alın. Ama koskoca İzmirde little ceasers yok, listede çıkmadı.
  7. R

Bedava Amazon prime üyeliği

Kodu aldım ama bu hesap bu kampanya koşullarını sağlamıyor dedi...
  8. R

🔥İndirim [800 TL] 3 Lü ARGB Kasa Fanı Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm

Bu önerdiğiniz P14 Max modelini alacaktım yanına da P12 Max ekledim egsoz fan olarak (çünkü kasamda egsoz 120mm destekliyor) 970 lira tuttu, ödeme adımında 150 lira da kargo parası istiyor, 1120 lira ediyor toplamda. Bunu alacağıma Noctua alırım Amazondan ithalat ücretiyle 1300 liraya gelir. Bu...
  9. R

Çözüldü✓ getir yemek ücret almadı ???

Telefon no ekledim derken no sana mı aitti yoksa sms receive sitelerinden mi aldın? Başkasına ait kredi kartıyla alışveriş yapmış olabilir misin?
  10. R

Çözüldü✓ Sistemimi satmayı düşünüyorum ortalama ne kadar eder?

18kya nerde o sistem? Hazır sistem linkiyse linki, siz topluyosanız da site linklerini atar mısınız?
  11. R

15.844 TL'ye dizdiğim AM5 sistem alınır mı? (GPU yok)

apu da iş görür mü acaba ya, benim oynadığım 1 tane oyun var o da işlemci tabanlı bir oyun onun dışında youtube dışı bir şey yaptığım yok 1707843069 ekran kartlı daha uyguna gelir derken? hazır sistem mi alayım diyosun? onların içine çok dandik parçalar koyuyorlar ve AM5 4060'lı sistem zaten...
  12. R

ALMAYIN DOLANDIRICI HY350 Android Projeksiyon 1303TL

iptal edin diyince sanki şu an indirim gelmiş, iptal edin indirimli fiyattan alın gibi bir izlenim oluyor iptal edin dolandırıcılık vakası falan diye başlığı düzenlerseniz yanıltıcı olmaz
  13. R

ben müneccim miyim nerden bileyim, konuyu da o yüzden açmadık mı single channel önerisini yapıyorsan, ben de dual channel tercih ediyorum diyorsam yazarsın neden etmemem gerektiğini ben de anlarım konumda laf kalabalığı yapma 1707804399 teşekkürler açıklama için, single tercih edeceğim bir...
  14. R

Crax Peynirli Soğanlı Çubuk Kraker 20 Adet 184 TL

estagfirullah ben de dalga amaçlı yazdım zaten, başka amacım yoktu
  15. R

Rtx 3060 12gb sistem alınır mı?

vatan kazık, bu paraya R5 5600lü 4060lı sistem dizilir yapmayın etmeyin hazır sistemler bile 15 gün öncesine kadar 17999'dan satıldı, 4060'lı youtuberları takip edin
  16. R

🔥İndirim Acer Nitro RTX3050 Laptop 22.999TL🔥Amazon

7 sene önce kurduğum bilgisayarın anakartına bugün son çıkan işlemciyi takabiliyorum. Ekran kartını istediğim gibi değiştirebiliyorum. Laptop alınca onu mahkum kalıyosun, dayanılmaz olana kadar kullanmak zorundasın.
  17. R

Mevcut sistemimi yükseltmek istiyorum.

hmm onu bilmiyordum, benimki strix
  18. R

Mevcut sistemimi yükseltmek istiyorum.

AMD almışım diyorum iyi ki. B350 anakartım en son çıkan R7 5800x3D'yi bile destekliyor. Hatta R9 5950X bile destekliyor. Bence artık intel anakart almayın. Hem çok düşük L3 değerleri var, hem çok güç tüketiyor vs.
  19. R

Teşekkürler haberdar ettiğin için hocam. Param güvende dışı alışveriş yapamam, onda da %11 komisyon kesiyor alıcıdan, 2200 verene kadar 2400 verip sıfır almayı tercih ederim.
  20. R

Bu sistem alınır mı?

5500 catche değeri 16MB ben olsam 5600 tercih ederdim
Geri