Arama sonuçları: *

• Users: e.erenb
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

https://www.ciceksepeti.com/trotec-airlock-100-kapi-ve-pencere-kiti-kcm42703377 Bende şöyle bi aparat var ama fiyatı yüksek gibi. Bi modelin içinde de çıkıyodu hatta ama hangisi hatırlamıyorum
  2. E

🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Buna benzer bir ürünü geçen yıldan beri kullanıyorum split klima odama takılmadığı için mecbur kaldım biraz. Soğutma konusunda kötü değil aslında ama sesi biraz fazla rahatsız ediyor, çok portatif bir ürün değil arkasındaki boru kadar hareket edebiliyor. Eğer şansınız varsa split klimaların en...
  3. E

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 20.504,44 TL !!!!

Konuda insanlar firmadan şüphelendiği için deneyimimi paylaşmak istedim sadece. Firmayı savunmuyorum kendileriyle de ben değil satın alma görüştü sadece sipariş verdik onun dışında bi iletişimimiz olmadı yorum yapamam. Çoğu kişi şüphe etmekte de haklı bilindik bi yer değil biz stok bulamadığımız...
  4. E

❌İndirim Bitti! RX 9060xt 16gb 20.504,44 TL !!!!

4 ay önce bu siteden sipariş vermiştik şirket için sabahına kargoya vermişlerdi ve sorunsuz geldi. Ürün piyasanın yarı fiyatıydı yine de firmayı arayıp sipariş verdik bi sorun da yaşamadık. Diğer kişiler sorun yaşar mı ya da sipariş sonrası hizmetleri nasıl bilmiyorum tabi.
  5. E

condenser mikrofon doğrudan pc ye bağlanırmı?

C1 +48v ile çalıştığı phantom power çıkışı olan bir cihaz olmadan kullanamazsın
Geri