8-10 kişi modlu Minecraft smp açacagız yakında 1.21.1 Fabric için mod ve görüntü eklentisi önerilerinize ihtiyacım var varsa bilgisi olan önerilerinizi bekliyorum.
mümkünse 4 bini aşmayan ne kadar ucuz olursa okadar iyi benim için ips panel 1080p ve 144 hertz olması yeterli alabilecegim en iyi monitör nedir tavsiyelerinizi bekliyorum sagolun..
Tercihen DDR5 32 GB RAM 1TB SSD'li 4060 işlemci olarak da en kötü 5600 seviyesinde bir işlemci olsun istiyorum bütçem 22-23 bin TL civarında hazır sistem önerilerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3'e 5 metre gibi bir alanı net gösterecek maç ve film izlemek için iOS ve mümkünse Android uyumlu bir projektör arıyorum. Bütçem belli değil önerilerinize göre şekillenecek varsa bilgisi olan önerilerinizi bekliyorum. Sağ olun.
300 civarı bütçem var duruma göre arttırabilirim 90x40 veya benzeri boyutlarda rgb olmayan eğer csgo gibi oyunlarda sorun yapmıyacaksa tercihen keçe mouse pad yapacaksa sade ufak desenli normal bir mouse pad bakıyorum önerilerinizi bekliyorum