Arama sonuçları: *

• Users: fireiso
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Razer Blackshark V2 X Mikrofon sorunu

Playstation için üretilen bir model aldım içinden 3.5 mm kablo ile içinden çıktı normal fiyatına göre 500 600 tl daha ucuza aldım içinden dönüştürücü çıkmayacağını biliyordum. Fakat sadece mikrofonunu taktığımda karşıya aşırı derecede yankı gidiyor bu sorunu nasıl çözebilirim herhangi bir kurum...
  2. F

2000 - 2500 tl arası Kulaklık Önerisi

Teşekkür ederim Hocam kesinlikle dediğin ikisinden birini alacağım. İkisi de hoşuma gitti
  3. F

2000 - 2500 tl arası Kulaklık Önerisi

Herkese merhaba. İşim gereği çok fazla sesli sohbet yapmak zorunda kalıyorum mikrofonu temiz aynı zaman da oyun da oynayabileceğim bir kulaklık arıyorum bulamadım sizin bilginiz var ise önerebilir misiniz ? Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  4. F

Pc toplamaya çalisiyorum yardim ederseniz sevinirim bilgim yok

Güvenilir mi? Bir de 650 watt bu sistem için yeterli mi ?
  5. F

1707590891 25 ile 30 k arası Daha iyisi nasıl olabilir ne alsam daha iyi olur
  6. F

Merhabalar pc toplamaya çalışıyorum max 30 k bütçem var Amd ryzen 5 5600 x işlemci 3060 12 gb ekran kartı (marka önerirsiniz sevinirim) Anakart olarak ne alacağım hakkında bilgim yok Güç kaynağı olarak 700 watt alsam yeterli olur mu ? (Marka önerirsiniz sevinirim ) 500 gb sabit disk mi alsam...
Geri