Arama sonuçları: *

• Users: osmanasik87
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Huawei Matepad pro youtube'da 1080p ustu acmiyor

yüklü olan gboxi sildim attiginiz linkteki tüm adımları izledim yaptim youtube u da sildim tekrar herseye giriş yapıp tekrar yükledim fakat hala aynı en fazla 1080p gozukuyor :(
  2. O

indirdim ama sadece video indirmek için o galiba bulamadim ki denedim linki yapistirdim videoyuda indirmiyo
  3. O

aldigim yerde kurulumu yapılırken indirmislerdi gbox üzerinden galiba internettede baya bu arastirdim baska yasayan kimse bulamadim hatta daha dusuk modelinde 4k acabiliyorum diyen birini gormustum
  4. O

huawei matepad pro 12.2 model tabletim youtube da video cozunurlugu kisminda 4k secenegini gostermiyor veya 2k her videoyu denedim en fazla 1080 seçeneği cikiyor neden ve nasıl düzeltebilirim acil
  5. O

Valorant 360-500 FPS ÜSTÜ SİSTEM ÖNERİSİ

Ekran kartını dusuk alıyorsan islemciyide düşür sadece 1080p 360hz rekabetçi icin 55 60k bütçe fazla 1080p diyosan illa ekran kartını 4060ti yada 4070 yap islemcitidr bi tık düşür o bütçeyle daha dusuk gecikmeli daha iyi renkleri olan monitor al
  6. O

30-33K BANDINDA NVIDIA EKRAN KARTLI MONİTÖRLÜ SİSTEM TAVSİYESİ.

https://shbd.io/s/X4eqJWJ9 ikinci el de böyle sistemler var
  7. O

Sizce hangi ekran kartını almalıyım?

Ikinci el al bunları alma
  8. O

30-33K BANDINDA NVIDIA EKRAN KARTLI MONİTÖRLÜ SİSTEM TAVSİYESİ.

Ram ssd modellerini gectim monitor modelini bile yazmamis bu satan arkadasi 0 mi satıyor ikinci el bana kalırsa almayın bide 0 olmasi zorunlu degilse o fiyata temizinden daha iyisi toplanır kesinlikle
  9. O

bu sistem alınır mı ve siteye güvenilir mi?

Sıfır olmasi zorunlumu sari sitede çok az kullanılmış kfg li bir suru sistem oluyo ben olsam o butcede temiz ikinci el bakardım daha cok performans
  10. O

LG 27" ULTRAGEAR 27GS95QE-B alinir mi

LG 27" ULTRAGEAR 27GS95QE-B 0,03Ms 240Hz OLED 2K FREESYNC GAMING Monitör Alınır mı? internette arastirdim ama forumlarda bulamadim hic youtube da da turkce kaynak olarak yok hic kasa ve monitor seklinde alicam ikinci el garantisi var fiyatına göre nasıl o fiyatta daha iyi modeller varmi aldıktan...
  11. O

Valorant ms değeri kaç olmalı?

Yani monitor alırken 1ms 0.5ms gibi yazan ozellikler manimum desteklekledigi gecikmeyimi söylüyor biz 200fps filan alsak 1ms bi monitorde daha yuksek bi gecikmedemi oyniycaz
Geri