Zaten ram değil konu. Konu işlemci. O işaretin ne olduğunu bile bilmiyorsundur.
https://www.pcbway.com/blog/PCB_Manufacturing_Information/Fiducial_Mark_PCB_Knowledge_542b3c29.html
Sabit 1 tane olmak zorunda değil. 1 tane senin için , anakarta takacağın yönü belirler, diğerleri rotasyon ve...
Adamın elinde 2 tane ram var çünkü, klasik açıklama okumama sorunlu musun.
Ayrıca buraya yazmadan önce, keşke onceden arastirsaydin diyorum. Genç kizlar gibi heyecana kapılıp hemen konu açmadan önce.
Kardeş, sacmalamissin. Yapay zeka diyon ya, keşke resmi yapay zekaya gönderip sorsaydin önce.
Bahsettiğin çentik normal, kalıp, üretim bandi vs her şey olabilir.
Adam zaten açıklamaya yazmış, 1*16 GB DD5 10.000 diye, normal fiyat
Kartın açık veya kapalı olması iadeye engel değil.
Ben de çoğu alışverişi sanal kart ile yaparım, ve çoğunu da 2-3 ay içinde kapatırım.
Sen kapalı görürsün ama onlar hala veritabanında duruyor banka tarafında, yani iadeye sorun değil, çok iade aldım bu sekildeyken.İadeler o an açık olan...
Keşke insanların gözü açılsa da, şu 9 taksit olayına kanmasalar artık. 2-3 yıl önceki gibi enflasyon 70-80 lerde değil, o günler geçti. Dolar günde 1 lira artmıyor artık.
Bunu hala fırsat olarak gören cahillerden olmayın.
İşlemci anakart kasa PSU nerdeyse 2 yıl önceki fiyatlarla aynı. 5070...
Keşke hiç kimse bilmeden konusmasa. ISS ile hem dolaylı hem doğrudan alakası var
ISS altyapısı yetersizse ve kendi tarafinda trafiği yönetmek için hız sınırlaması yaparsa bufferbloat kötü çıkar. Yani zayıf upstream, yurtdışı çıkışları zayıf olur kısaca.Ani ping firlamalari sebebi budur...
Kendimi bildim bileli, TTNET kullanıyordum 1000 Mbit. Bir defa bile sorun yaşamadım, müşteri hizmetlerini hiç aramadım, altyapı ve modem çok sağlam.
Malum fiyatlardan sonra netspeed geçiş yaptım 3 ay önce bayağı korkarak.
3 ay indirimli kullandım, sonra 12 ay peşin ödeme yaptım, aylık 550 TL...
Kardeş hala boşuna inat ediyorsun. Sanırım o cahil telefoncu arkadaşım yüzünden.
Elektrikli araba örneğin TOGG;
Ev prizinden 2300W ile
Duvar ünitesi 11.000 watt ile
Supercharge istasyonu ile 150.000W ile şarj oluyor.
Artik ileride araba alırsan, ev tipi ile şarj edersin, 24 saatte dolsun ama...
Pilin hızlı dolup boşaltılması değil, pilin şarj olurken ısınması bataryanın ömrünü etkiler. Mesele sıcaklık.
Kaldı ki bu piller lion veya lipodur, gereğinden fazla ısınınca şarjı keser. Nasil ki islemciler 90 derecede yıllarca çalışıyorlarsa, bu bataryalarda öyledir. Elini vurduğunda sıcaklık...
Benim ürün de geldi..
Normalde Logitech MX keys kullanıyorum is yerinde yıllardır, evde de HP omen cherry MX klavye var.
Bu klavye masamda dursa kullanirim kısacası, öyle apar topar başka bir klavye arayışına da girmem.
Yani güzel ve kaliteli ürün. Tabi kargo dahil 400 lira olması işin en...