Arama sonuçları: *

• Users: kaanssencan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

EKRAN KARTI ÇALIŞMIYORKEN MOUSEE TAKILIYOR

Selamlar yeni bir sistem yükledim ancak şöyle bir durum var ekran kartını kullanmadığım zamanlarda mouse'um takılma sorunu yaşıyor ancak ekran kartını kullanan bir oyuna girdiğimde bu sorun gidiyor çözümü nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz ? 1722130897 yeni bir sistem topladım yanlış yazmışım...
  2. K

Bilgisayarım takılıp donma sorunu yaşıyor lütfen yardım edin

Selamlar bilgisayarlar hakkında çok bilgili değilim sorun şöyle başladı oyun oynarken sürekli donmalar meydana geliyordu ancak bu sadece oyundayken oluyordu bu sorunu çözmek için eskiden yüklediğim driverlara bir göz attım ancak işlemcinin driver'ına girerken hata verip kapanıyordu ardından...
  3. K

Pc takılıyor ve donuyor sürekli çözümü nedir

Selamlar bilgisayarlar hakkında çok bilgili değilim sorun şöyle başladı oyun oynarken sürekli donmalar meydana geliyordu ancak bu sadece oyundayken oluyordu bu sorunu çözmek için eskiden yüklediğim driverlara bir göz attım ancak işlemcinin driver'ına girerken hata verip kapanıyordu ardından...
  4. K

Format attıktan sonra bilgisayar donma ve takılma sorunu yaşıyor

Geri