Arama sonuçları: *

• Users: bahanem04
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Ekranım 2-3 saniye siyah ekran verip düzeliyor lütfen destek.

Ekranım 2-3 saniye siyah ekran verip düzeliyor lütfen destek. ASUS TUF 270 HZ 1 aylık monitör. Sorun Dp kablo olabilir mi ? Anlık ekran donup siyahlaşıp geri geliyor. :( 1713548409 ++
  2. B

Ekran 2.3 sn açılıp kapanıyor siyah ekran sorun kablodan olabilir mi?

Bu konuda bilgi verir misin lütfen.
  3. B

Oyun oynarken ekran gidip geliyor

Bulabildin mi çözüm dostum?
  4. B

4060 ti oyunlarda fps drop

bence internetle alakalı olabilir. fps sorunu
  5. B

Ekran sürekli gidip geliyor ve mouse donuyor sebebi dp mi ?

Arkadaşlar merhaba, öncelikle Win 11 version 22h2 iyi midir? win11 proda sürekli sorun yaşıyorum. 4070 Tİ S kullanıyorum. AMD 7 7700 EKRANIM ASUS 270 mhz 1ms sürekli ekranımda siyah donmalar yaşıyorum bir kaç saniyelik sonra düzelir sebebi sizce nedir yardımcı olabilir misiniz?
  6. B

AÇILIRKEN DONUYOR SEBEBİ NE OLABİLİR

Arkadaşlar pc özelliklerim ekteki görselde mevcuttur. Açılırken yükleme esnasında donuyor. Açılmıyor. Win 10 Klavye masue kulaklık çıkartıp denedim açmayı yine donuyor bilgisayar 3 aylık ve soğudum resmen
  7. B

Yeni Sistem Aldım CPU 90 Derece Oluyor

Belki de evet. Canımı sıkan şey ürünü göndercem geri gelecek vs vs vs.. garantisi devam ediyor. Kendim bu yüzden dokunmak istemedim.
  8. B

jelatini çıkardığıma eminim aslında. 1712694028 şu an yine ısınıyor ve kapanacak
  9. B

garantisi devam ediyor mecbur kargolamam gerekecek. :S
  10. B

hepsini gamegarajdan topladım.
  11. B

yaklaşık 3 aydır bir sorun yaşamadım son 1 haftadır böyle bir sorunla karşılaşıyorum. kendim sökmekte istemiyorum bir şey olacak diye. bunu nasıl anlayabiliriz.?
  12. B

Düzelttim dostum yanlış yazmışım. 1712693574 hocam sizce sebebi ne olabilir. lütfen yardımcı olur musunuz*
  13. B

Asus TUF Gaming VG279Q1A 27" 165Hz monitör iyi midir

ŞU AN KULLANIYORUM HERHANGİ BİR SORUN YAŞAMADIM. GÜZEL BENCE 1712693322 27 İNÇ KULLANIYOM
  14. B

Arkadaşlar Pc özelliklerim görseldeki gibidir. alalı 4 ay falan oldu CPU 90 dereceyi buluyor. Sebebi sizce ne olabilir. Sıvı soğutucudan şüpheleniyorum. Lütfen destek olabilir misiniz? ama yeni aldığım pc de böyle bir şey olması beni ciddi anlamda üzdü. WİN 10 RPO KULLANIYORUM
  15. B

Hangi monitör BDO için iyidir?

Arkadaşlar herkese selamlar. Umarım Aileniz ve sizler iyisinizdir. Benim sorum şu ; Ekli görsel de bulunan sistem için uyumlu bir monitör arıyorum. 20 bin tl bandına kadar limitim vardır. Bi tık zorlarım çıtayı.. arkadaşım ile birlikte böyle bir ürün inceledik. fakat satışını yapan firmayı...
Geri