Arama sonuçları: *

• Users: Yusuf Doruk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

8 GB RAM × 16 GB RAM BIRLIKTE UYUMLU ÇALIŞIR MI ?

Reisler eywallah bı de ben takmayı biliyom ama takarken çok sert bı müdahalede bulunmadıkça anakart zarar görmez di mi ?
  2. Y

8 GB RAM × 16 GB RAM BIRLIKTE UYUMLU ÇALIŞIR MI ?

Arkadaşlar merhaba benim Asus Tuf Gaming F15 serisi gaming laptopum var. Şu an 8 GB ram takılı ve ben de uygun fiyatlı olduğu için Kingston markasının 16 GB'lik ramini almıştım. Cl, MHz değerleri bilgisayarımla uyumlu. Fakat markalar farklı. Eğer taksam herhangi bir sorun oluşur mu ...
  3. Y

GeForce experience ekran kartı güncelleme

Arkadaşlar merhaba. Şu an bilgisayarımda güncel bir ekran kartı sürücüsü bulunmakta fakat GeForce experience uygulamasında ya da web sitesinde bu sürümü bulamıyorum. Neden olabilir?
  4. Y

SÜRÜCÜ GÜNCELLEME hakkında soru

Arkadaşlar merhaba. Bende Asus TUF gaming F15 laptop var. Sürücüleri güncellemek için Asus'un sitesinden sürücüleri indirip açmam yeter mi yoksa flash vb. kullanarak bu sürücüleri kullanmama gerek var mı?
  5. Y

SÜRÜCÜ GÜNCELLEMESİ YAPMA

Arkadaşlar merhaba. Benim Asus TUF gaming rtx3050 gaming laptop um mevcut. Ekran kartı sürücüsünü güncellemek istemekteyim. Bunun için Nvidia nın ana sitesine girip gerekli dosyayı indirmem gerektiğini biliyorum ama ondan sonra sürücüyü kurmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konu...
  6. Y

EKRAN KARTI DONMASI VE OYUNDAN ATMA

İşlemci Intel core İ5 11400
  7. Y

Hocam sistem Asus Tuf gaming. nvidia 3050 ekran kartım var. Çoğu zaman ekran kartı yani gpu çok az çalışıyor. Bu yaklaşık 2 ya da 3 haftadır var 24 gb ram sistem . Geforce experience'den son gelen sürücüyü de indirdim ama yine de olmadı ne yapabilirim acaba ?
  8. Y

Arkadaşlar merhaba . Son zamanlarda Valoranta girmeye çalıştığımda bir anda oyun donuyor ve herhangi bir hata vermeden beni oyundan atıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor yazabilirseniz sevinirim. AYRICA OYUNLARDA GPU NEREDEYSE HİÇ ÇALIŞMIYOR. Bunun nedeni ne olabilir?
  9. Y

RTX 3050 ekran kartlı Asus tuf gaming oyuncu bilgisayarımda kasma

Ben de pek alakam olmadığı için çok çözümleri yapamadım ram sipariş ettim 16 gblik . Umarım olur . Çok teşekkürler infolar için hepinize.
  10. Y

Yeni görüyorum kusura bakma çok sağol fikirlerin için.
  11. Y

Arkadaşlar iyi günler dilerim. RTX 3050 Tİ Asus TUF Gaming bilgisayarım var fakat valorant gibi oyunlarda aniden kasma oluyor ve çok drop yiyiyorum bazen . 8 GB ram takılı bilgisayarımda. sizce bu ram ile alakalı olabilir mi yoksa fanları temizletsem de olur mu ? Fikirleriniz için çok...
Geri