Arama sonuçları: *

• Users: arcan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

3070 ti var sizce upgrade gerekir mi ?

1080p kullanıyorum 1771539173 bakıp yazıcam hemen ama dediğim gibi wicht it oynarken bile drop giriyor şuan niye yapar bilmiyorum
  2. A

Yok bomboş SSD 600 GB yer var
  3. A

32 GB 6400Mhz ram var 1771537838 Yok şimdi baktım masaüstünde de hissediliyor neyden yapıyor anlamadım arc'a özel bir şey değilmiş 1771537918 Çift monitör taktıktan sonra olmaya başladı sizce bir alakası olabilir mi bilen var mıdır ?
  4. A

Merhaba herkese sistemimden ufak bahsedeyim Ryzen 7 7800X3D X870 Chipset Anakart ve 3070 Ti Ekran kartım var Arc Raiders'da drop yiyorum anlık sizce ekran kartımın 8 GB olmasından dolayı yiyiyor olabilir miyim yoksa başka bir sebebi var mıdır ? Ayrıca ekran kartımı değiştirmeme gerek var...
  5. A

Evde internet olmasına rağmen kabloluyla internete bağlanamıyorum

Hata vermiyor internet kablosunu görmüyor bilgisayar , eski bilgisayarımda kabloyu test ettim her hangi bir sıkıntı yok
  6. A

Bu şekilde hiç bir şekilde düzelmiyor yardımcı olabilecek biri yok mu
  7. A

Zaten bilgisayarı 2.5 senedir kullanıyorum , internet gitti diye her şeyi yaptım olmadı format attım dün gece düzelmişti . Sabah bir uyandım yine yok internet.
  8. A

Hayırlı Cumalar herkese , Evde internet olmasına rağmen interneti görmüyor. Eski bilgisayarımda denedim çalışıyor. Sorunu bulamıyorum format attım yine aynı şey oldu nasıl çözebilirim fikri olan var mı ?
  9. A

6 Aylık Bir Sorun Sonsuz Denemeler Çözülmeyen sorunlar

Malesef sorun ramlerden değil , dün yeni ram aldım ve denedim aynı sorunu yapmaya başladı rami taktıktan 2 saat sonra fakat tek slot ram takayım öyle deneyeyim dedim herhangi bir oyundan atma bilgisayar kapatma gibi bir şey olmadı acaba sorun anakartta olabilir mi ?
  10. A

Üste bir tane fotoğraf linki bıraktım bakabilir misin ? Ramleri teste soktuğumda 664 tane hata verdi ki hala devam ediyor test. Sence yeni ram almalı mıyım yoksa bir çözümü var mıdır ?
  11. A

https://hizliresim.com/8ewjy4c 664 Tane hata çıktı bu ramleri değiş demek oluyor sanırım
  12. A

Malesef ki oyunlardan bilgisayardan soğudum
  13. A

Tamamdır test edicem.
  14. A

Thermaltake Smart BX1 750W 80 Plus Bronze 1759539174 Hali hazırda değiştirdim zaten PSU yu . 2 Hafta önce aldım.
  15. A

Denerim Tabi ki ama ben bu sistem 1.5 yıl önce topladım , 1 Yıldır herhangi bir sıkıntım yoktu 6 aydır başladı bence psudan değil gibi.
  16. A

Mavi ekran yemiyorum direkt kapanıyor. PSU değiştirdim yine aynı problem var. 750W Psu bu sisteme yeter diye düşünüyorum ayrıca da haksız mıyım ? 1759538593 360MM Sıvı soğutma var herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım
  17. A

Herkese hayırlı geceler 6-7 Aylık bir sorundan bahsedicem sizlere fikri olan daha önce böyle bir sorun yaşayan varsa yardım edebilirse sevinirim ne oyun oynamaya hevesim kaldı ne de bilgisayarı açmaya . Öncelikle sistem bilgilerimden Bahsedeyim kısaca Ryzen 7 7800x3d RTX 3070Ti GPU 16x2 GB...
  18. A

ikinci el ryzen 7 5800x3d alınır mı ?

Bana kalırsa bu saatten sonra ddr4 sistem upgrade edilmez bu işlemciye vereceğin parayla üstüne biraz daha para biriktirip f/p ddr5 e geçilir. Bir de ikinci el almana rağmen fiyatı çok yüksek zaten sıfır fiyatları da ona yakın diye biliyorum. Bana sorarsan alınmaz
  19. A

Ryzen 7 7800 x3d yi soğutmak için 240mm yeter mi?

Aynı sıvı soğutmayı bir arkadaşım almıştı, fakat onun işlemcisi ryzen 7 5800x3d gayet memnun şuan. 7800x3d'ye gelicek olursak da sorun çıkarmaz diye düşünüyorum.
  20. A

ddr5 anakart önerir misiniz?

Tabi ki X chipset çok daha iyi olur. Siz yine de gaming gecesini bekleyin ama
Geri