Arama sonuçları: *

• Users: mgergin2
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

RTX 3060 Tİ ekran kartına uyumlu monitör

350/250 fps alıyorum işlemci i5 12400F
  2. M

RTX 3060 Tİ ekran kartına uyumlu monitör

Selamün aleyküm öncelikle herkese benim ekran kartına en iyi 1920x1080 çözünürlüğünde monitör lazım aklımdaki soru şu, şuan 240 hz monitör kullanıcısıyım ve baya cs2 bağımlısıyım. Oynadığım oyunda iyi yerlere geliyorum ve bazen ekran Hz değerimin yetersiz kaldığını bundan ötürü geri kaldığımı...
  3. M

RTX 3060Tİ 8GB, i512400F; PC DROP YEME SORUNU

Merhaba Arkadaşlar, Bilgisayarım (aşağıda pc ile ilgili tüm bilgiler verilmiştir.) daha 5. ayını doldurmak üzere ve şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cs2 olsun, GtaV olsun, RDR2 ve daha nice oyunlarda sorunsuz bir şekilde hakkını alarak oyunların tadını çıkarıyordum. Ta ki bu zamana kadar...
  4. M

Hangi monitörü alacağıma kararsız kaldım

Evet hocam 1707981038 Rekabetçi oynuyorum hocam ara sıra
  5. M

Hangi monitörü alacağıma kararsız kaldım

Beyler sistemim bu. Sistemime göre hangi monitör güzel gider? Bütçem 5-6K₺ arası
  6. M

Çözüldü✓ Pc için kredi çekilir mi?

Söyle hocam başka gider masraflarımda var ancak minimum aylık bu ücreti yatirs Hocam şöyle ben, yaşlı nenemle yaşıyorum ve fazla bir giderimiz olmuyor faturalar dışında yeme içme dışında. Bir de kaldığımız ev bize ait
  7. M

Çözüldü✓ Pc için kredi çekilir mi?

Merhaba arkadaşlarlar yaşım 22 küçüklüğümden beri pc gaming bir setup kurma hayalim vardı. Şuan kalıcı bir işim var ve aylık gelirim 20K hayallerime erken kavuşmak için 45 k kredi cekme gibi bir düşünceye girdim 6 Ay'a vade %3,83 oranla. Yani anlayacağınız aylık 10k ya yakın ödeme olacak...
Geri