Arama sonuçları: *

• Users: Hbeyy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. H

Metin2 oyunu eski hesaplar

Arkadaşlar metin2 eski hesabınız varsa çarınız kullanmadığınız bıraktığınız falan bana verirseniz alırım ya sevinirim.
  2. H

Flash bellek içerisinde garip isimli dosyalar oluştu?

USB bellek içerisinde MP3 müzikler vardı. Biraz daha MP3 yüklemeye çalışırken bir anda hata verdi çıkarıp takınca görseldeki garip isimli dosyalar çıktı. 1-bu nedir virüs mü bulaştı eğer bulaştıysa bilgisayara da bulaştı mı? 2-içerisindeki MP3'leri nasıl kurtarabilirim?
  3. H

Yardım Hyundai I20 kazıklandım mı?

herhangi bir katakulle varmıdır sence pilot garage expere soktum hatasız boyasız çıktı 1727084085 işte bu yüzden kafamda soru işareti kaldı ustaya götürmedim ama exper de değişensiz boyasız hatasız çıktı araç
  4. H

Yardım Hyundai I20 kazıklandım mı?

Yaklaşık bir ay önce. Hyundai I20 2021 model 1.4 jump otomatik vites beyaz renk 93bin km de hatasız boyasız tramersiz 780bin TL'ye aldım. Sizce fiyat nasıl normal mi pahalı mı?
  5. H

İPhone 15 ios 18 güncelleme yapılmalı mı?

Düz iPhone 15 için iOS 18 güncellemesi yapan var mı? Tavsiye ediyor musunuz?
  6. H

Yardım Oto koltuk minderi bulamıyorum?

ön koltuğa beline ve altına gelecek şekilde tek parça oluyor ya hani kılıf değil ama kılıf gibi komple giydirilmiyor koltuğa yani
  7. H

yok koltuk minderi ön iki koltuk
  8. H

Hyundai I20 2021 model aracım için siyah düz renk kaliteli uygun güzel bir koltuk minderi arıyorum. Daha önce alan bu işten anlayan var mı? Link var mı?
  9. H

Yardım Redragon K552-RGB-BA %60 Mekanik Alınır mı?

Bu klavye + mouse alınır mı? Bu tarz bir klavye alacağım tavsiyeniz var mı?
  10. H

AliExpress'den E-YOOSO Z94 klavye alamıyorum?

bu tarz yeniden aliexpress de ucuza klavye olur mu sence?
  11. H

Gamepower Eva 3 Bu Klavye Alınır mı?

aliexpress den millet 440 tl ye almış e-yooso z94 tarzı bir şey bulamaz mıyız?
  12. H

sizin aldığınız gibi ucuza tekrar bu şekilde klavye olur mu aliexpress de? hergün girip bakmak mı gerekiyor
  13. H

peki bu kadar indirimli bir klavye tekrar olur mu aliexpress de eğer olursa bunu nasıl bileceğiz? Veya bana tavsiyen nedir aynı böyle bir klavyeye ihtiyacım var ama sen pahalı diyorsun ucuz almam lazım ne yapabilirim? 1721715931 3 tane hesap açtım almaya çalışırken berecemedim
  14. H

fiyatı şuan neden pahalı siz nasıl 440 tl ye aldınız? Yeni üyelik açtım bende ilk ürün alacağım ama pahalı yani sebebi nedir? Bir de aliexpress olayı bu mu yani mesela bir klavye ürün çıkıyor alabilen alıyor buradan paylaşılıyor alamayan alamıyor bitiyor mu ürün?
  15. H

kaça satıyorsun alayım ama nasıl olacak ödemeyi nasıl yapacağız ürünü nasıl alacağım 1721715171 sıfır bir klavye almaya çalışıyorum nereden bulabilirim 1721715429 Aliexpress deki ürünler böyle acele etmezsen bitiyor mu? Olayı bu mu?
  16. H

bu tarz bir klavye nereden bulabilirim ucuza
  17. H

E-YOOSO Z94 tarzı kısa boylu bir klavyeye ihtiyacım var ama AliExpress'den almaya çalışırken " bu ürün artık mevcut değil. Tükenmiş veya satan mağaza ürünün satışını durdurmuş. Ürünü sepete eklediyseniz hala "süresi dolan ürünler" bölümünden görüntüleyebilirsiniz" şeklinde hata veriyor. Bu...
  18. H

Gamepower Eva 3 Bu Klavye Alınır mı?

Bu paraya bu linkteki klavye alınır mı? https://www.hepsiburada.com/gamepower-eva-3-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-p-hbcv00005r6vh2
  19. H

Boyu kısa klavye var mı?

ayrı ayrı olmasın dedim bu tarz bir şey lazım sizce bunu almalı mıyım? https://www.hepsiburada.com/gamepower-eva-5-60m-mekanik-red-switch-turkce-q-88-tus-usb-gaming-klavye-3-yil-garantili-p-HBCV00005RURN6
  20. H

Boyu kısa klavye var mı?

link var mı
Geri