Arama sonuçları: *

• Users: Mrgulcu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IRX9 alınır mı?

Merhaba hocam teşekkür ederim. Peki yine 55bin bandında 4070 li hp victus hakkında ne düşünürsünüz?
  2. M

Çözüldü✓ Lenovo LOQ 15IRX9 alınır mı?

Merhaba linkteki laptopu almayı düşünüyorum ekran kartı watt değeri 100w üstü olmasını istiyorum bütçem 55 bin TL bu laptop alınır mı başka tavsiyeniz var mı teşekkürler https://www.itopya.com/lenovo-loq-15irx9-i7-13650hx-24gb-ddr5-rtx4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-156-fhd-144hz-dos-notebook_u28208
  3. M

Rx6700 ekran kartına güç kablosu takılması

Merhabalar elimde xfx rx6700 ekran kartı var. Psu dan 2 adet pcıe kablosu geliyor ve ikisinin de 2 adet 6 pin ucu var. Soruma gelecek olursak ekran kartında 12 soket girişi var bu kabloları nasıl takarsam doğru olur? İki kabloyu ayrı ayrı mı bağlamalıyım yoksa birinin 2 ucunu mu takmalıyım?
  4. M

Deepcool le520 ve i3 13100f

Merhaba, i3 13100f işlemcim için soğutma sistemi satın almayı düşünüyorum sizce gerek var mı?
  5. M

Hangi sistem alınır?

4060 seçme sebebiniz ne olurdu hocam?
  6. M

Hangi sistem alınır?

Merhaba bu iki sistem arasında kaldım. Hangisi alınır veya nasıl bir sistem önerirsiniz?
  7. M

Bu sistem alınır mı?

Usta toplayınca genelde daha pahalıya geldiğini gördüm
  8. M

Bu sistem alınır mı?

Merhaba vatan bilgisayardan bu sistem alınır mı? Ekran kartı vb msi markalı
  9. M

Öneri Ets 2, 9 milyon TL'ye kadar yakıt deposu büyük tır önerisi

Hocam size bu aracı öneririm deposu ziyadesiyle büyük. Belirttiğiniz ağırlıklarda optimum performansı da sağlayacaktır.
  10. M

Çözüldü✓ İTOPYA BOZUK ÜRÜN GÖNDERDİ İADE ALMIYOR

Hocam siz yine de ürünü itopyaya sorunu bildirir şekilde ve cayma hakkımı da kullanmak istiyorum diye belirterek iade edin. Eğer tekrar kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurabilirsiniz. Süreç 1 2 ay uzayabilir ama kesinlikle sizin lehinize sonuç çıkar itopya ürünü geri almak zorunda...
  11. M

Ryzen5 5600G alınır mı?

Hocam çevremde güvenilir ikinci el pazarı yok şehir dışına çıkmam gerekiyor bunun için. Buna da vakit bulamıyorum. Sistem toplama işinden de sanırım anlamıyorum denedim ama pek verimli ürünler çıkaramadım ortaya.
  12. M

Ryzen5 5600G alınır mı?

Hocam bir de bunu buldum bu nasıldır...
  13. M

Ryzen5 5600G alınır mı?

Merhaba arkadaşlar kısıtlı bütçe ile oyun oynamak için bilgisayar toplamak istiyorum lol valorant gta5 ve ets2 gibi oyunlar oynayacağım...
Geri