Arama sonuçları: *

• Users: leggate
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. leggate

traş masraflarınız geçen yıla göre ne kadar değişti?

En son 100 tl kestirmiştim bazı yerlerde 70 TL falan
  2. leggate

series s için monitör önerisi alabilirmiyim?

Bunu alın geçin
  3. leggate

❌İndirim Bitti! UYGUN MONİTÖR ARAYANLAR KAÇIRMASIN GameBooster 23.8 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS

Atığı monitör de 75 hz ve IPS ayrıca sıfır varken ben niye gidip aynı fiyata 2.el alayım panelinin iyi olduğunu nerden biliyorsun zaten gaming monitor değil bütçesi düşük kişiler için gayet iyi bir monitör bu kadar takmaya gerek yok
  4. leggate

❌İndirim Bitti! UYGUN MONİTÖR ARAYANLAR KAÇIRMASIN GameBooster 23.8 75Hz 1ms HDMI VGA FHD IPS

Aynen öyle dediğiniz gibi ne desek de boş
  5. leggate

O alınmaz bu alınmaz ne alalım bu fiyata anca bu kadar geliyor ve gayet iyi bu fiyata
  6. leggate

Ps 5 mi almalıyım beklemelimiyim

Ps5 pro çıksa 40 k fiyatı olur herhalde zaten 40 k veremiyecekseniz ps5 slim alın çünkü her geçen gün zamlanıyor
  7. leggate

Yardım Monitörde geforce now nasıl kullanabilirim

Bende 2 gündür bunu düşünüyordum cevabını bilen yazsa çok güzel olur
  8. leggate

Yardım xbox mı apu sistem mi?

Gfn üzerinden cs go giriliyor online olarak Battlefield call of duty falan baya oyun var
  9. leggate

Maalesef tüm konsolarda o tarz oyunlar yok
  10. leggate

Hayır valorant falan yok ve PlayStation özel oyunları çoğu var ama
  11. leggate

Tabikide kaldırıyor konsol bu
  12. leggate

2. El rx580'li bilgisayar alınır mı?

Alınmaz kesinlikle
  13. leggate

Aynen öyle gamepass çok daha iyi rahatsın ve Microsoft edge diye tarayıcı var ordan bu forumda gezinebillirsin pc gibi kullanabilirsin 1708981402 Arkadaşın bütçesi yetse pc daha iyi olurdu tabi ama bu bütçede anca apu sistem alınabiliyor onunla da adam akılı oyun oynayamazsın sonradan ekran...
  14. leggate

Konsollar ve sistemler çok farklıdır komsoların optimizasyon aşırı iyi o yüzden net bir şey soyleyemem mesela series s GTA6 çıkıcak ama yakın olduğu ekran kartı gtx 1660 super veya rx 5500 XT sistem açamayabilir erken konuşmamak lazım o bütçede series s den başka bir alternatif yok Ayrıca Xbox...
  15. leggate

Açılıyor
  16. leggate

Apu sistemde bazı oyunları oynayamazsın Xbox alsan ps özel oyunları oynayamazsın ama güç olarak yine Xbox çok daha iyi ps özel oyunları ile işiniz yoksa xbox alın derim Ve xboxta online oynayabilmek için aylık bir ücret vermen lazım yıllık 959 tl olmuştu bi ara bug ile hala devam ediyormu...
  17. leggate

İlerde apu sisteme ekran kartı takacaksan apu daha mantıklı gibi sanki ama şimdilik Xbox güç olarak çok daha iyi size kalmış bir şey
  18. leggate

PlayStation 5 mi Xbox Series X mi Almalıyım?

Gta 6 ps özel niye çıksın öyle bir şey olmasının imkanı yok ama kesinlikle ps5 öneririm Xbox almanın artık pek bir özel yanı kalmadı
Geri