Arama sonuçları: *

• Users: Aquakes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Aquakes

Çözüldü✓ Laptop Açılış Ekranında Kalıyor

Dediklerinize ne eksik ne fazla altına imzamı atarak katılıyorum. Teşekkürler hocam her şey için iade talebimi oluşturdum 8k daha koyup KATANA 17 B12VFK-1031XTR serisini alacağım. Bu kaderi kendi adıma hem yaşamak ve paylaşmak üzücü ama sizinle bu konu hakkında konuşup yardımlaşıp dertleşmek...
  2. Aquakes

Üstte yazdığım gibi denedim sürücüleri kurdum, chipseti kurdum bütün sürücüler tamam her şey güzel gidiyorken pcyi internete bağladığım an yine açılış ekranındaki döngü belirdi maalesef. Galiba msi bravonun kronik sorunu bu açılış ekranı. 30kya aldım öğle saatlerin de hala 30k iken şimdi tekrar...
  3. Aquakes

Nasıl bir sorun? Konuyu açtığınızdaki görseldeki sorun mu yoksa daha başka bir sorunlarla mı karşılaştınız? Eğer konudaki gibiyse şuan sizin yaşadığınız problemin aynısını yaşıyorum. Tekrar formatladım internet bağlantısız bilgisayar on numara açılıp kapanıyor şimdi ben bunu internete bağladığım...
  4. Aquakes

Doğru söylüyorsunuz teşekkürler öneri için biraz daha uğraşayım olmazsa iade vereceğim gibi..
  5. Aquakes

Benim için diyorsanız bilgisayarı yeni aldım bugün ulaştı elime ssd bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Windows taraflı bir problem görünüyor. Formattan sonra ekran geliyor fakat güncelleme yapıldıktan sonra yeniden başlatınca açılış ekranında kalıyor.
  6. Aquakes

Sorunu çözebildiniz mi? Bugün itibari ile ben de msi bravo aldım da bende de aynı problem mevcut.
Geri