Arama sonuçları: *

• Users: Can K.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

Sistemden sürtme sesi geliyor

Normal çalışırken hiç bir sorun yok ama herhangi bir oyuna girdiğimde ekran kartımdan sürtme sesi gibi bir ses geliyor tek oda iki bilgisayarız ve ikimizde de aynı sorun var 6700xt ve 6800 ekran kartlarında bu sürtme sesi neden olur riskli midir bilgi verebilir misiniz
  2. C

PC önerisi istiyorum

50k 70k arası bütçem var RDR2 yi en iyi şekilde oynayacak bir bilgisayar istiyorum bu fiyat bazında. Bu fiyat aralığında hazır bir sistem önerir misiniz.
  3. C

Yardım Kasama güç gitmiyor.

Denedim sonuç yok 1713297897 Ne yapabilirim peki
  4. C

Başka bir önerin var mı ??
  5. C

Bios ayarından sonra açılış ekranında asrock yazısında kaldı psu tuşundan kapadım ve geri açtım lakin bilgisayara hiç bir şekilde güç gelmiyor
  6. C

Switch fazla ses sorunu

Elimde steelseries apex 5 hibrit mekanik klavye var ve switch seslerinden rahatsız olmaya başladım. Acaba bu klavyenin switch takımını değiştirebilir miyim ? Aldığım herhangi bir switch takımı şuanki yuvalara uyar mı ?
  7. C

100 mbps yeterli mi?

100mbps internet paketine geçeceğim bir iki hafta içinde ve evde iki oyuncuyuz üstüne bir de android televizyonumuz var 100mbps internet 3 cihaz için aynı anda yeterli olur mu (Bölgemde fiber var fakat altyapım desteklemiyor)
  8. C

Öneri Ekran kartı tavsiyesi

Teşekkür ederim önerini düşüneceğim.
  9. C

Öneri Ekran kartı tavsiyesi

Ryzen 5 3600 X işlemci ile 1660 super kullanıyorum yeni ekran kartı tavsiyeleriniz nelerdir
Geri