Arama sonuçları: *

• Users: teskox65
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

İnşatta mimari projemi daha pahalıdır statik projemi

dostlar selam yaklaşık 1500 dönüm bi arazim var aile apartmanı yaptırmayı düşünüyorum mimar çağırdım mimari projeye verdiği fiyat ile mühendisin çizeceği statik projenin 2 katı inşatta çizilecek proje en maaliyetli mimari projemi ? bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  2. T

İnşaat mühendisimi daha prestijli yoksa mimarmı sizce?

abi ben şuana kadar mimari sadece işin başında gördüm çağırırz gelir istedğimiz projeyi söyleriz çizer beğenmedğimiz biyer olursa değiştirirz gerisi inşaat müh kalır statik proje vb işler. mimarlar neden kendini inşaat müh üstün görüyorlar gerçekte öyle bir şey varmı
  3. T

abi babam müteahit baba mesleğini devam ettirmek istiyorum hangi bölüm benim için uygun olur ?
  4. T

5. T

Turkcell mi Türk Telekom mu daha kullanışlı

Turkcell mi Türk Telekom mu daha kullanışlı
  6. T

inşaat mühendisimi daha üstün yoksa mimarmı

inşaat mühendisimi daha üstün yoksa mimarmı
  7. T

7 ay önce alınan Run Nutrition L-Carnitine bozulmuş mudur?

Dostlarım yaklaşık 7 ay oldu alalı sadece bir kere kullandım daha sonra ağzı kapalı şekilde dolapta kaldı bozulmuş mudur? Kullansam bir şey olur mu?
  8. T

İnşaat mühemndisliği okunurmu

abi inan mimara soruyorum şantiyenin patronu benim diyor mühendise soruyorum ha mobilya tasarımcı ha mimar aynı diyo herkes kendini övüryor kafam çok karışt 1714463017 hocam peki kendi işimiz için mimarlıkmı daha iyi olur inşaat müh sizce 1714463062 abi sen inşaat işleriylemi uğraşıyorsun
  9. T

İnşaat mühemndisliği okunurmu

Dostlar selam inşaat mühendisliği okunurmu bu zamanda mühendislikmii daha mantıklı olur mimarlıkmı ? Babam müteahhit bende inşaat sektöründe devam etmek istiyorum.
  10. T

Şifresini Bilmediğim instagram hesabımı nasıl kapatabilirim

sosyal medya ile ilgilenen varmı şifresini unuttğum hesabı kapatmam lazım
  11. T

YKS fiziğe çalışmamak

dostlarım selam bu yıl sınava giriceğim çalışmalara yeni başladım bügün 10 saat çalıştım gün geçtiçe 13 e kadar çıkartmaya çalışacağım lütfen olmaz yapamazsın gibi kelimelerle gelmeyin hedefim yüksek değil 200 k sayısal istiyorum ihtiyacım olan netler tyt 70 ayt 35 istedğim bölüm 247 binde...
  12. T

İnşaat Mühendisliğimi, Mimarlıkmı

c 30 kanka
  13. T

YKS sözelde 3 ay içinde derece yapmak imkansız mı?

dostum öncelikle sıkı çalışman lazım hayli hayli yaparsın o zaman 2 ayda sıfırda sayısala hazırlanan arkadaşım 180 bin yapmıştı
  14. T

😂 yok kankam Allaha şükür ADANA depremde yaptığımız binalar hasar almadı test ettirdik çok şükür
  15. T

eyw dostum sağol yorumun için
  16. T

sorma kanka adamlara öğle yemeği hakkı eyw kalvaltı veriyorsun beğenmiyor kapıdan alıp kapıya indiriyorsun yine memnun değil :😂 1708623669 sen inşaat ilgilisin herhalde☺️ 1708623703 vallah bende öyle düşünüyorumda çoğu kişiden aldığımm yorum mimar daha üstün diyorlar
  17. T

dostum bende öyle düşünüyorum iki bölüm arasında kararsız kaldım
  18. T

doğru dostum ben iş sahibiyim ama. şuan maaşla çalışan mimar ve mühendis maaşları ustalarla kıyaslarsak kesat bir ustanın aylık maaşı en az 50 bin günlük yövmeleri 1.500 üstünde
  19. T

dostlarım selam hayırlı akşamlar bu sene yks sınavına gireceğim başlıktaki iki meslek hakkında bi kaç sorum var babam müteahhit çoğu kişi okumanın boş olduğunu söylüyor ama ben yinede inşaat ile ilgili bi bölüm okumayı istiyorum şantiye ortamını sohbetlerini seviyorum mimarlık abartıldığı...
Geri