Arama sonuçları: *

• Users: Torzil
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ RTX 4060 TI 8 GB render için yeterli mi?

Gerçekten çok teşekkür ederim, özellikle bu sektörle ilgilenenlerin yorumları çok değerli benim için. Herkes apayrı şeyler söylüyor, kimisi 8gb kötü derken kimisi 8gb yeterli diyor, kimisi 4060'ı öcü gibi gösterirken kimisi o kadar da kötü değil diyor. Kime inanacağımı şaşırdım. Hazır param...
  2. T

Birkaç gün cevap veremedim kusuruma bakmayın lütfen. Şimdilik vazgeçtim, biraz daha para biriktirip ya 4070 (veya ti) alacağım ya da direkt yeni sistem alacağım. Herkese teşekkür ederim, özellikle detaylı bir şekilde anlatan $ilent'e ayrıyeten teşekkür ederim.
  3. T

2700tl fark olduğu için benimde kafam karıştı. 2700tl, iki katı vram için iyi bence Amdlerden hiç anlamamakla birlikte internetten baktığımda 17 bin - 16 bin tl arası buldum ve 12 gb vram'a sahip. Aynı fiyata frame generetionlu 16 gb olan 4060 ti daha cazip geldi.
  4. T

sadece gpu alacağım, teşekkürler yine de
  5. T

Cevaplarınız için teşekkür ederim, pek bu konulardan anlamıyorum 1650'ye 12 gb yazmışım ama yaklaşık toplam bellekmiş o karıştırmışım, kusuruma bakmayın lütfen. Ailem de dahil tanıdığım çoğu kişi mining yüzünden ikinci el alma diyor ama bazı arkadaşlarım ve internette tavsiye verenler ikinci el...
  6. T

GTX 1650 4 GB'den RTX'e geçmek istiyorum ancak ekran kartları malum ucuz değil. RTX GPU isteme sebebimse dlss 3'ün hem daha fazla fps vermesi hem de dar boğazı hafifletiyor oluşu. Galax 4060 TI 8 GB 128 bit gaming gen tr'de 13.999 tl Colorful 4060 TI 16 GB 128 bit hepsiburada'da 16.699 tl Bu...
Geri