Arama sonuçları: *

• Users: lightofgod
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Bu cihazlar arasında çok kararsız kaldım

Hocam bugün gittim. Fakat yine kararsız kaldım 😂🤦‍♂️ 1709132113 Teşekkür ederim
  2. L

Teşekkür ederim hocam 1709127705 Teşekkür ederim :) 1709128175 Laptop kıyası yapabileceğim site önerisinde bulunabilir misiniz peki
  3. L

Teşekkür ederim. Bu cihazla ilgili detaylı bilgilere nereden ulaşabilirim? (Youtube video, max ram, ekran kartı watt gibi.)
  4. L

Merhaba, Bu laptoplar arasında bayağı kararsız kaldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Hangisi cihazı almalıyım veya almamalıyım nedenleriyle ( Isınma, kasa, gürültü vb.) açıklayabilirseniz çok memnun olurum. Ayrıca bu bilgisayarlara benzer önereceğiniz laptoplar var mıdır...
  5. L

65.000 TL laptop önerisi

Hp acer ve lenovo ya bulaşmak istemiyorum. Lenovo dan hiç memnun değilim özellikle müşteri hizmetleri ve teknik servisinden… İlk tercihlerim msi ve asus sonra bu markalar. Videoyu da birazdan izleyeceğim. :) 1709075380 Videoyu izledim. Bu laptop çok iyi sizden iyi olmasın 2 arkadaş daha...
  6. L

65.000 TL laptop önerisi

Acaba attığınız hp omen için izleyebileceğim bir video var mıdır? Daha detaylı bir şekilde inceleyebilsem keşke... Bir de bu hp omen de ısınma, gürültü gibi sıkıntılar var mıdır?
  7. L

65.000 TL laptop önerisi

Hocam karıştırdınız galiba ben 4060 lı laptop atmadım. Sadece 2 tane 4080 li laptop linki paylaştım. 1709071939 70.000 Tl
  8. L

65.000 TL laptop önerisi

İnşaat mühendisiyim. Genellikle statik programları ve autocad üzerinde çalışma yapıyorum. Boş zamanlarda da render üzerinde çalışıyorum. Fırsatlar dahilinde de oyun oynuyorum. Kısaca pc kolay kolay boşta kalmıyor hocam
  9. L

65.000 TL laptop önerisi

Hayır hiç kullanmadım. 1709071682 Ya berbat bir şeymiş bu iş tam buldum diyorum hop! başka bir şey çıkıyor. Beynim yandı resmen :)
  10. L

65.000 TL laptop önerisi

Bilgiler için teşekkür ederim hocam. Kesinlikle dediğiniz gibi amazon ya da hepsiburada üzerinden satın alacağım. (Satıcı kendileri olacak) Aynı fiyatlarda vatan, mediamarkt gibi yerlerde de bulursam buralardan satın alacağım. Bu zamana kadar hiç amd kullanmadım. Tercihim intel den yana...
  11. L

65.000 TL laptop önerisi

Evet arkadaşın attığı videoya baktım. Önceliğim de asus veya msi zaten. Peki bu iki laptop arasında hangisini tercih etmeliyim? Bir de 4080 ekran kartı almayı düşünüyorum...
  12. L

65.000 TL laptop önerisi

Hp markası için hiç araştırma yapmadım. Direkt olarak asus ve msi markaları üzerinden gittim. Hp de Isınma, gürültü, kasa vs sorunu var mıdır?
  13. L

65.000 TL laptop önerisi

Teşekkür ederim hocam izleyeceğim. :)
  14. L

65.000 TL laptop önerisi

Merhaba, 65.000 TL bütçem var. Bu bütçenin üzerine Max 5000 TL ekleyebilirim. Mühendis olduğumdan dolayı mühendislik programlarında (sap, CAD, render almada vb.) Sıkıntı yaratmayacak, performanslı, güçlü işlemcili, ısınma problemi olmayan ve rahatlıkla oyun oynayabileceğim, ekranı küçük...
Geri