Arama sonuçları: *

• Users: TCNC
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Çözüldü✓ Şimdi siparişi geçeceğim son bir kez kontrol edermisiniz?

Sistem güzel de gamegaraj dan almanı önermem ben aldım pişman oldum bozuk ürün gönderdiler üstüne para istediler iade de alamadım vs vs
  2. T

Vatan dan hazır sistem alınır mı?

Ben sistem aldım bozuk gönderdiler 1 hafta olmadan geri aradım söyledim ama sorumlu ben misin öyle dediler değiştirmeden geri gönderdiler
  3. T

🔥İndirim i3 13100F RTX 4060 Ti sistem 24.999 TL

Gamegaraj pek tavsiye etmem sansizsan geçmiş olsun bozuk ürünle devam edersin
  4. T

Vatan dan hazır sistem alınır mı?

Gamegaraj dan sistem önermem bozuk gönderiyorlar başka sitelere bak güvenilir değil
  5. T

Valorant ta düşük FPS sorunu

Sıvı soğutma var yük testinde 68 i gördü max ısınmadan olduğunu düşünmüyorum açıkçası
  6. T

O nasıl oluyor? 1710503949 Öyle oluyor nasıl test edebilirim herşeyin tam olduğunu bir program var mıdır her şey sorunsuz diyen yada hangi oyunla test etmeliyim sistemi düzgün sonuç almak için ona göre değerlendirip sıkıntılı ise bi teknik servis göndermeyi düşünüyorum
  7. T

Baktım ordakilere aynı alıyorum gibi geldi emin olamadım fortnite da başta bi takılma oluyor bir yerde yanlış mı yaptım acaba
  8. T

Daha önce i5 12400f r RX 6600 vardı 250 350 arası aliyordum 1710497198 Peki nasıl anlayabilirim ben bu PC nin performansının tam olduğunu belki oluru odur ama ben tatmin olmamisimdir beklentim yüksek olduğu içindir diye düşündüm ama 1710497256 Aynı işlemci mi?
  9. T

Teşekkürler sistemi yeni aldığım için bi an iade etmeyi düşündüm düşük performansdan dolayı
  10. T

Yani 200 fps sorub eder mi ki sanmıyorum ama
  11. T

İşlemci ryzen 5 7600 Anakart Asus prime a620m-k 32gb ram tek slot Ekran kartı palit 4060ti 16gb Cooler master 240ml sıvı soğutma Böyle bir sistem aldım bu hafta Valorant ortalama 400 FPS alıyorum bana düşük gibi geldi bazen 350 lere kadar iniyor bazen de 500 e kadar çıkıyor düşük ayarlarda...
  12. T

❌İndirim Bitti! MSI 4070 ventus 2x ekran kartı 22.999

https://www.itopya.com/msi-geforce-rtx-4070-ventus-2x-oc-12gb-gddr6x-192-bit-dlss-3-ekran-karti_u23224 Uygun baya diye düşünüyorum
  13. T

Kilo Vermek İstiyorum Böyle Yaşamaktan Bıktım. Yardımına ihtiyacım var.

Aynen öyle yediklerinize dikkat ederseniz normal bir sporla rahat kilo verirsiniz önemli olan sağlıksız ürünlerden uzaklaşmak fazla da zorlamayın ilk zamanlar benim gibi sakatlanmayin sonra ;)
  14. T

Kilo Vermek İstiyorum Böyle Yaşamaktan Bıktım. Yardımına ihtiyacım var.

Bende zamanında gitmiştim 95 kiloydum bilgim yoktu spora yazıldım yapmam gerekeni söylediler yemem gerekeni de söylediler tabi bu senin iradene bağlı ben mesela yemem gerekenlere çok uymadim ama uymadığım için de daha fazla kalori açığı yaptım yapman gereken sağlıksız ürünlerden yeme özellikle...
  15. T

Çözüldü✓ Bu sistem alınır mı?

200 TL gibi bir ek ödeme ile 7600 yaptım 200 TL çok koymaz diye sıvı soğutma bu gibi işlemcilerde gerekli olduğu için alıyorum asla gereksiz olarak görmüyorum. Bence gerekli 7500f ve 7500f den sonraki işlemciler için. Markalar bana da güvenilir gelmişti teşekkürler bilginiz için. Sistemdeki kasa...
  16. T

7600 XT indirim 11599 TL

Maalesef, 7700 XT varken bunun biraz daha düşük olması lazım
  17. T

7600 XT indirim 11599 TL

https://www.gencergaming.com/sapphire-radeon-rx-7600-xt-pulse-16gb-gddr6-128-bit-ekran-karti?fbclid=PAAaaFN9QWju6etNOydhb--Nl0WrLO_pjT1l0tWf8ffioWCAMMArsG1LMC2dc
  18. T

Kötü bir marka mı çünkü benim bildiğim Nvidia chipset paylaştığı için kötü olduğunu düşünmedim. Araştırmıştım iyi mi diye de çoğunluk olumlu idi. Nedenini öğrenebilir miyim 1709547823 Teşekkürler. Sıvı soğutması kaliteli baya MSI ya yakın bir performansı var diye araştırdım tabi sonuçlar ne...
  19. T

Sizce fiyatına değer mi bu sistem
  20. T

PC için hava üfleme ve çekme süpürgesi?

Kullanan var mı tavsiye edecek de var mı çünkü normal ben temizleme fırçası aldım ufak da olsa kalıyor ben biraz titiz olduğum için rahat edemiyorum önerisi olan var mı bu konuda
Geri