Arama sonuçları: *

• Users: godsmels
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Beyler Bu Karti Ben Ni̇ye Satamiyorum?

Hocam valla küçük şehirde isen alıcı çok çıkmaz. Çoğu kişi sana düşük fiyat teklif etmiştir, Telefon ile arama yapmayı açarsan daha çok kişi bakar bence. Arayan olur da seri numarası falan isterse göstermezsin çünkü aynı seri numarasını alıp mining yapılmış kart ile değişip kartında sıkıntı var...
  2. G

💚 NVIDIA Yeni Driver 555.99 + APP Güncellendi 💚

hocam daha geçen gün indirdim 4060 var bende ddu ile silip indirmiştim şimdi artık tamamen bozuldu her şey. Fps sayacını açtığımda ekran kartı kullanımı yüzde 0 a düşüp her türlü oyunda anlık fps düşüşü yaşıyorum 144 sabit olması gerekirken 10 fps gibi oynuyorum fps sayacı kapalı olduğunda...
  3. G

Mavi ekran ve otomatik onarım Sorunu

Dostlar merhaba 2 3 gün önce bilgisayarımda Virus olduğundan şüphelendim Abim dediğine göre bilgisayarı açtığında vanguard işlemciyi yorduğu için kapatmak istemiş Daha sonrasında mavi ekran yemiş geri açılmış sıkıntı yokmuş sonrasında bi virus yüklediğime Emindim Rkill ve malwarebytes...
  4. G

IOS İpad 6.nesil E-Arşiv fatura seri no farklı

Dostlar elimde arkadaşımın olan 6. nesil ipad var sürümü 15.xx Cihaz wifi ye bağlanınca etkinleştirme istiyor, internete bağlı olmayınca sıkıntı olmuyor İcloud hesabı kimin bilmiyoruz, Cihaz çalıntı kesinlikle değildir Fatura var, Cihaz vatan şubesinden alınmıştır. Şimdi konuya gelirsek apple...
  5. G

Yardım SteelSeries Rival 3 input lag çözümü için yardım

Merhaba, uzun zamandır kullandığım faredir ekran kartı değişimi yaptım format attım, oyun denemek için pc gamepass den persona 3 reload indirdim fakat kamerayı döndürmek için fareyi kullandığımda ya geç tepki veriyor ya da bi anda hızlanıyor durdurmak isteyince durdurduğum yerde durmuyor. İşin...
  6. G

Çözüldü✓ Flash Wolves MSİ gtx 1660S ventus XS OC Değerli mi?

teşşekür ederim hocam bilgilendirdiğiniz için
  7. G

Çözüldü✓ Flash Wolves MSİ gtx 1660S ventus XS OC Değerli mi?

Selamlar Dostlarım, Elimde konu başlığında da yazdığı gibi 1660s var üzerinde Flash Wolves stickeri var, babam zamanında aldığında aldığı kişi bu kart diğer super modellerinden daha iyi diye bir söyleyişte bulunmuş, size sorum bu kart diğer kartlardan değerlimi, performansı daha mı iyi? Lütfen...
Geri