Arama sonuçları: *

• Users: aliaydin97
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

PUBG MOBİLE'DE YÜKLERKEN MAVİ EKRAN HATASI!!!

ARKADAŞLAR MERHABA, BAŞLIKTA BELİRTTİĞİM GİBİ PUBG MOBİLE'İ GAMELOOP'TAN İNDİRRKEN MAVİ EKRAN HATASI ALIYORUM VE BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLATILIYOR NEDEN OLUR BİLGİSİ OLAN VAR MI?
  2. A

EXCELDEN ANLAYAN VAR MI?

Arkadaşlar merhaba, Excelde bir şey yapmak istiyorum ancak o kadar bilgim yok. Excelde iyi olan birisi varsa yazabilir mi?
  3. A

Asus RX 7800XT + AMD R5 7600 Hazır Sistem : 33 Bin TL

Gayet güzel sistem alana hayırlı olsun
  4. A

7700XT 7500F 34000 Alınır mı

rami de yükseltirsen mük
  5. A

7700XT 7500F 34000 Alınır mı

bu sistemi ben aldım sinerjiden. 34k bütçen varsa ssd'yi soğutucuyu ve anakartı yükseltip alabilirsin
  6. A

7500F 4060 Tİ 16 GB F/P SİSTEM ALINIR MI?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-pchocasi-venom-v6-ryzen-5-7600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-asus-radeon-dual-oc-12gb-rx7700xt-oyun-bilgisayari-p-50871 istersen bu sisteme bakabilirsin dostum
  7. A

UNUTULAN BES PARASI!!!

Orda yazan sigorta şirketini müşteri temsilci numarasını googledan bulup ara dostum ordan iptal ettir sonra 10 iş günü içinde yatıyor
  8. A

UNUTULAN BES PARASI!!!

Ben bedava para mı yazmışım? Unutulan ve bilmeyenler için dedim. Bende bilmiyordum çoğu kişi bes istemiyor zaten. Sanarsın milleti kandırıyoruz. Gereksiz yorum.
  9. A

UNUTULAN BES PARASI!!!

Arkadaşlar merhaba, Daha önce herhangi bir işte sigortalı çalışan arkadaşlar için bu diyeceklerim. BES'i iptal ettirmiş olabilirsiniz ancak E-Devlette yine bir miktar para kalıyor bunun için, E-Devlet'e girdikten sonra arabaya takasbank yazıp ordaki tüm bakiyeyi sorgula gibi bir seçenek var. Bu...
  10. A

Rehber E-devlette Unutulan BES Parasıını Sorgulama

Arkadaşlar merhaba, Daha önce herhangi bir işte sigortalı çalışan arkadaşlar için bu diyeceklerim. BES'i iptal ettirmiş olabilirsiniz ancak E-Devlette yine bir miktar para kalıyor bunun için, E-Devlet'e girdikten sonra arabaya takasbank yazıp ordaki tüm bakiyeyi sorgula gibi bir seçenek var. Bu...
  11. A

Çözüldü✓ VULCAN-4070 alınır mı?

Bence sırf ucuz olacak diye 4070 alma. Çünkü DDR4 bir sisteme gerek yok 4070 için. rx7700 xt tavsiye ederim ancak onu istemiyorum diyorsan 4060Ti 16 GB alabilirsin. Şu anda 29k özelleştirmeyle 32kya güzel şekilde toplayabilirsin ve DDR5
  12. A

Ryzen 5 7500F inno3d rtx 4070 ekran kartı sistem alınır mı?

Şart değil sonrasında da yükseltebilirsin onun hakkı 2K'dır ondan dedim. Yoksa 1080P'de her türlü akar. 1715869310 Sıvı soğutucularda bütçe önemli biraz. Bende ilk defa aldım ama 240mm almanı tavsiye ederim.
  13. A

Ryzen 5 7500F inno3d rtx 4070 ekran kartı sistem alınır mı?

Dostum, SSD'yi ADATA Legend olanla değiştirip. Anakartıda 238 farkla MSI olanı seçebilirsin. Ek olarak bu sisteme bir sıvı soğutma gerekiyor ve böyle bir sistem alacaksan 1080p değil 2K bir monitör almanı tavsiye ederim.
  14. A

35K Bütçe ile bu sistem alınır mı

Dostum aynı sistemi ben aldım. Rami yükseltmedim diğerleri aynı. Bu sistem hakkında muadili olanlara baktım performans olarak bunun yanına yaklaşan yok. Bence alabilirsin uzun sürede çok çok iyi götürür seni. Tek tavsiyem RAM'i 16da bırakıp anakartı 1 üst modele yükseltebilirsin. Ama almak için...
  15. A

7500F 4060 Tİ 16 GB F/P SİSTEM ALINIR MI?

Dostum öncelikle merhaba, Nvidia takıntın yoksa sana 32k fiyatına r5 7600 1tb ssdli 240mm soğutmalı sistem önerebilirim. rx7700xt ekran kartlı. karşılaştırmasına bakabilirsin bu dediğim kart 4060ti'den çok daha iyi.
  16. A

DONANIM ARŞİVİ YENİ F/P SİSTEMİ?

Yapmayın yav öyle gelirse çok pişman olurum. Ama umarım gelir.
  17. A

DONANIM ARŞİVİ YENİ F/P SİSTEMİ?

Arkadaşlar merhaba, Donanım Arşivi instagram hesabından cuma günü F/P bir sistem gelecekmiş. Acaba nasıl bir sistem olacak bilgisi ya da fikri olan var mı? Daha yeni sistem aldım ona göre iptal edeceğim. İyi forumlar
Geri