Arama sonuçları: *

• Users: beratakinci
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Arkadaşlar ekranda böyle bir çizgi var bu ne bilen var mı

Geçer mi bu elimle sildim de geçmedi
  2. B

Bu sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu sistem alınır mı youtube da tam istediğim testleri bulamadım rdr2 ve Microsoft flight sim de ortalama kaç fps verir bilen var mı https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5
  3. B

Çözüldü✓ 24 veya 27 inç 2. el monitör

merhaba arkadaşlar 24-27 inç 2k 2. el monitör bakıyorum fiyatı yüksek olmayan ortalama 4-5k arası bildikleriniz varsa bana iletir misiniz
  4. B

Pc takası yapıcam sizce mantıklı mı?

Arkadaşlar merhaba bende Acer nitro 5 laptop var i5 12450h, rtx 3050, 8 gb ram var masaüstü takası yapmayı düşünüyorum masaüstü özellikleri rx 6600, 8x2 16 ram, ryzen 5 5500 sizce mantıklı mı
  5. B

20-25 K OYUNCU LAPTOP ÖNERİSİ

Bu ekran kartı kaç watt hocam bir de satın aldıktan sonra rami yukseltebiliyor muyuz
  6. B

Rtx de olur hocam ama başka seçenekler var ise söylersen sevinirim
  7. B

Merhaba arkadaşlar bütçemi en fazla 25 bine çıkarabilirim bu fiyat bandında beni uzmeyecek gaming laptop öneriniz var mı
  8. B

18-19 K 2. EL YA DA HAZIR SİSTEM ONERİR MİSİNİZ

Teşekkür ederim fazla anlamıyorum ilk bilgisayarim olucak da Windows'u kurarken bir ücret odemiyoruz demi sistem alırken Windows kurulumu yapılmış bilgisayarlar çok daha pahalı da ondan soruyorum
  9. B

Bu sistemin sıfırı ne kadardır bir bilginiz var mı
  10. B

Merhaba 20 k ye kadar bütçem var 2. El ya da hazır sistem almam konusunda yardım edebilir misiniz
Geri